rha-ma450i

Als je in de sportschool, in de trein naar je werk of gewoon op straat om je heen kijkt, kan het niet anders dat het je opvalt hoe populair oorbedekkende koptelefoons zijn geworden. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de vele beroemdheden die dit soort koptelefoons aanbevelen, met rappers, atleten en professionele muzikanten die allemaal graag hun naam willen verbinden aan een bepaalde koptelefoon. Of ze nu een trendy merknaam dragen of niet, full size koptelefoons geven je de mogelijkheid geluid van hifi kwaliteit overal mee naartoe te nemen en tegelijkertijd een fashion statement te maken.

In-ear koptelefoon TOP 10

JayBird Bluebuds X in ear

Maar koptelefoons zijn niet altijd praktisch. Ze kunnen een hoop ruimte in je tas innemen en er is de kans op beschadigingen als je ze zonder beschermhoes vervoert. Ze kunnen ook erg zweterig worden na een sprintje op de loopband of als je in een volgepakte trein zit.

Soms zijn de kleinere in-ear koptelefoons dus een praktischere oplossing. Gelukkig hebben koptelefoonmerken hun standaarden voor in-ear koptelefoons de laatste jaren verhoogd. Je hoeft niet langer genoegen te nemen met tinachtig geluid, raspende bassen en troebele middentonen zoals met de vorige generaties in-ear koptelefoons. Sterker nog, de beste in-ear koptelefoons bieden je geluidsreproductie van audiofiele kwaliteit en geluidsisolatie. Je hoeft geluidskwaliteit dus niet meer op te offeren voor draagbaarheid.

Lees ook:

 

Hier zijn vijf van de beste in-ear koptelefoons, gebaseerd op reviews van techneuten en feedback van gebruikers op andere website:

Klik hier voor alle in-ear koptelefoons >>>

AKG True 3 Way Hybrid

AKG True 3 Way Hybrid in-ear koptelefoon
klik om te vergroten

Als je wat geld te besteden hebt en op zoek bent naar een audiofiele oordopjeservaring, hoef je niet verder te zoeken. De AKG True 3 Way Hybrid scoren hoog onder de in-ear koptelefoons op looks en prestaties. De roestvrij stalen beschermcase laat zien dat kosten noch moeite gespaard zijn om deze koptelefoon met klasse te creëren. De koptelefoon levert een bijpassende prestatie, met ultralage vervorming, dynamische bas, nauwkeurige middentonen en glasheldere hoge tonen. Bovendien kun je de tuning filters veranderen om de output aan te passen aan je eigen voorkeuren.

Zwaar maar goed gebouwd is de AKG True 3 Way Hybrid mogelijk de beste in-ear koptelefoon voor audiofielen, maar wel met een prijskaartje eraan dat de koptelefoon alleen voor kopers is voor wie geld geen issue is.
Vergelijk de prijs bij Bol.com & Coolblue.

 

Shure SE425-VEFS

Shure SE425-VEFS in-ear koptelefoon
klik om te vergroten

Deze in-ear koptelefoon van Shure biedt geluidsisolatie die – volgens Shure – wel 90% van het omgevingsgeluid dempt. Dit wordt bereikt door het design van de oordopjes, die je samen kunt knijpen voordat je ze in je oor stopt en die dan uitzetten als ze in je oor zitten, zodat je gehoorkanaal wordt afgesloten.

De Shure SE425-VEFS wordt beoordeeld als een van de beste in-ear koptelefoons door zijn hoge kwaliteit opnames zonder verlies, waar je iedere triangel en instrument in een orkest gedetailleerd kunt horen en met een bas die veel krachtiger en helderder is dan wat je in goedkopere koptelefoons aantreft. De Shure SE425-VEPS is zeker een van de beste in-ear koptelefoons op de markt voor audiofielen die zonder geluidsverlies muziek willen luisteren.
Klik hier voor gebruikersreviews & prijzen >>>

 

JayBird Bluebuds X Bluetooth

JayBird Bluebuds X in earVeel topsporten geven de voorkeur aan in-ear koptelefoons door hun lichte gewicht en grote draagbaarheid.  Het elegante design van de JayBird Bluebuds X Bluetooth oordopjes laat zien dat deze koptelefoon ontworpen is met sporters in gedachten. Deze oordopjes kunnen draadloos verbonden worden met draagbare muziekspelers en hebben een batterijduur van 8 uur. De batterij kan via een micro USB worden opgeladen. Bovendien kan de JayBird Bluebuds X Bluetooth berichten voorlezen, zodat je weet wat je doet als je de koptelefoon bedient. Deze features samen maken de JayBird Bluebuds X een van de beste in-ear koptelefoons voor topsporters en mensen met een actieve levensstijl.

 

Pioneer SE-NC31C-K

Pioneer SE-NC31C-K in-ear koptelefoon
klik om te vergroten

Pioneer’s koptelefoon is een van de beste in-ear koptelefoons voor mensen met een kleiner budget wat geluidsisolatie betreft. Pioneer beweert zelfs dat de koptelefoon 90% van het omgevingsgeluid kan blokkeren. Deze opmerkelijke claim komt voort uit de door een batterij gevoede dempingstechnologie in de – inderdaad grotere dan normale – oordopjes. Wanneer de demper aan staat, kan hij het geroezemoes van anderen of verkeer dempen, waardoor je helemaal op kunt gaan in je muziek zonder de muziek harder te hoeven zetten. Naast de geluidsisolatie wordt de Pioneer ook goed beoordeeld vanwege de warmte en diepte van het geluid dat hij produceert.
Klik hier om de prijzen te vergelijken bij Bol.com, Coolblue & Bax-Shop

 

RHA MA450i Noise Isolating

in-ear koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

RHA MA450i in-ear hoofdtelefoonAls je op de prijs moet letten, is de RHA MA450i het bekijken waard. Deze stevige miniatuurkoptelefoon wordt zeer geprezen in recensies van de beste koptelefoons. Met een design dat geïnspireerd is op trompetbellen, produceert deze koptelefoon hoge definitie geluid en een volle bas die je kunt bedienen met een 3-knopsafstandbediening en in-line microfoon. De koptelefoon is gemaakt van geruststellend duurzaam aluminium, waardoor het een stevige en betrouwbare koptelefoon voor dagelijks gebruik is. Je krijgt er zeven paar siliconen oordopjes bij om de best passende voor jouw oren te kiezen en een redelijke geluidsisolatie.

Klik hier voor alle in-ear koptelefoons >>>

Lees ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here