Beste bluetooth oordopjes & oortjes

Iedereen met een mobieltje begrijpt het belang van draadloze producten die niet in de weg zitten. Bluetoothkoptelefoon.com heeft een vergelijking gemaakt van de beste bluetooth oordopjes & bluetooth oortjes. We hebben gekeken naar hoe goed de oordopjes zijn voor ontspannend luisteren, maar ook hoe de prestaties zijn tijdens het sporten en hoe goed ze tegen vocht kunnen. Het belangrijkste wat we vergeleken hebben is welke oordopjes de beste geluidskwaliteit hebben in zelfs rumoerige omgevingen.

Bluetooth oortjes TOP 10:

Draadloze oordopjes zijn een handige en comfortabele oplossing voor rondvliegende draden, of je nu in de tuin aan het werk bent of door het park aan het lopen bent. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je per ongeluk de oortjes uit je oren rukt.

 

Enkele oordopjes uitgelicht:

  1. Jabra ROXmet goud bekroonde bluetooth oortjes. Kunnen aangesloten worden op meerdere Bluetooth-uitwisselende apparaten, en ze hebben een sportief design. De honinggraat inzetstukken en een koord om de nek zorgen ervoor dat de oortjes blijven zitten tijdens lichaamsbewegingen.
  2. Jabra SPORT: Deze Bluetooth oortjes op de tweede plaats zijn geluidsisolerend en zorgen ervoor dat de muziek altijd helder en levendig klinkt. Ook hebben ze een dubbele microfoon die de belkwaliteit altijd helder houdt, zelfs in de wind.
  3. Denon AH-W150  De Denon op de derde plaats. Heeft gebruikersvriendelijke knoppen voor het besturen van muziek en telefoongesprekken. Het gevoerde achter-het-hoofd model maakt deze wellicht de meest comfortabele Bluetooth oordopjes voor consumenten.

 

Wat maakt draadloze bluetooth oordopjes tot de beste?

De beste draadloze oordopjes hebben niet alleen een Bluetooth-functie, maar zijn ook gemakkelijk aan te sluiten op meerdere Bluetooth apparaten. De levensduur moet ook genoeg zijn voor uren van praten en luisteren, en de knoppen om dit te doen moeten gebruiksvriendelijk zijn. Voor het onderzoeken en analyseren van ieder paar oordoppen, hebben we de volgende vier criteria gebruikt.

  • Prestaties: De prestaties van oordopjes blijven hetzelfde, ook al hebben ze geen draden meer. De oordopjes die we hebben beoordeeld zijn te vergelijken met zelfs de beste oordoppen met draad voor MP3-spelers. We keken naar draadloze oordopjes met een breed frequentiebereik en optimale impedantie en vermogen die leiden tot superieure geluidskwaliteit. Het Bluetooth bereik moet ook minimaal 9 meter zijn.
  • Functies: Alle door ons beoordeelde Bluetooth oordoppen hebben knoppen op het oortje voor het bepalen van het volume, nummers overslaan, telefoonoproepen beantwoorden/weigeren en apparaten verbinden. Waar specifiek naar gezocht wordt, is een multifunctionele knop, waarmee de meeste van de bovenstaande functies gebruikt kunnen worden. Extra aandachtspunten zijn dubbele microfoons, vervangbare geluidsisolerende oorpuntjes en weerstand tegen vocht.
  • Ontwerp & Specificaties: we hebben ook de batterijduur getest. Het gebruik van de draadloze oordopjes om mee te bellen kost meer batterijenergie dan wanneer je naar muziek luistert, maar gebruikers zouden naar oordopjes moeten zoeken die minstens 4 uur aan onafgebroken gesprekken overleven. De beste oordoppen zijn gemaakt van lichtgewichte materialen, batterijen die in twee uur zijn op te laden en met een koord-om-de-nek model voor toegevoegde stabiliteit.
  • Garantie en ondersteuning: De beste draadloze oordopjes hebben minstens één jaar garantie, een gebruikershandleiding en downloadbare hulpdocumentatie. We hebben vele fabrikanten gevonden die live chat mogelijkheden aanbieden voor technische ondersteuning, erg handig voor taken zoals het instellen van Bluetooth en om apparaten te verbinden. Gebruikers moeten ook zoeken naar oordoppen waarvan de website een gebruikersforum en een FAQ-pagina (meest gestelde vragen) heeft.

Draadloze technologie maakt consumentenelektronica gemakkelijker. De draadloze oordopjes die zijn beoordeeld door ons wikken muziekliefhebbers los van hun MP3-spelers, telefoons en andere mobiele apparaten. Een set oordoppen die comfortabel en stevig in de oren zitten, is ideaal voor de mobiele gebruiker.

Klik hier voor onze Bluetooth Koptelefoon TOP 10 >>>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here