Beste PS4 headset kopen? Onze TOP 5

De 5 Beste PS4 Headsets van dit jaar

Dus je hebt er genoeg van dat je constant op je PS4 zit met het verschrikkelijke geluid van je televisiespeakers? Je wil betrokken zijn bij de online RPG-wereld, of contact houden tijdens het spelen? Je wil graag samenspelen met je vrienden zonder daadwerkelijk in dezelfde ruimte te hoeven zitten? Als je op één van de bovenstaande vragen “ja” hebt geantwoord, dan is het tijd om op zoek te gaan naar de beste headset voor je PS4, die overeenkomt met jouw specifieke behoeftes en budget.

Er is een groot aantal koptelefoons op de markt, met een nog grotere hoeveelheid opties. Sommige headsets bieden surroundgeluid, onafhankelijke chat- en volumebesturen, compleet draadloze werking, verwijderbare microfoons, en verschillende comfortmogelijkheden. Met zoveel opties om te overwegen bieden wij je graag deze koopgids, op zoek naar de beste PS4 headset die je kunt krijgen.

RangPS4 Headset
1Steelseries Siberia 800
2Turtle Beach Ear Force Elite 800 DTS
3Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless
4Astro A50
5Turtle Beach Ear Force Stealth 400
6Sony PlayStation Wireless Headset 2.0

 

Dingen om te Overwegen voor je PS4 Headset

  • 7.1 Surround Sound. Koptelefoons die hiervan zijn voorzien doen precies wat je van de functie zou verwachten.. ze omringen je in geluid – of liever gezegd, omdat het gaat om het koptelefoon, ze zorgen dat het lijkt alsof je omringd wordt door geluid. Maar waarneming en realiteit zijn in feite hetzelfde, en in de praktijk zorgt 7.1 surround dat je dingen kunt horen (voetstappen, het laden van een kogel, of het zingen van een boself) die je normaal gesproken niet door kunt hebben.
  • Compleet draadloos. Maar dan ook echt compleet. Geen kabels naar de PS4 OF naar de controller. Ze werken volgens hetzelfde systeem als een draadloze muis of toetsenbord – met USB-technologie. Sta dus op en loop een rondje door de kamer (terwijl je het scherm in de gaten houdt, natuurlijk) terwijl je velerlei virtueel gevaar tot mootjes hakt. Wel één nadeel, natuurlijk… batterijen!
  • Prijs. Afhankelijk van je inkomen en doelstelling zou dit “ding om te overwegen” misschien op de eerste plaats moeten komen. De prijs van deze herriemakende oorwarmers kan verschillen tussen een paar honderd dollars (voor diegenen die het geluk hebben om hun kost te verdienen met games, of die dat hopen te doen) en een paar tientallen euro’s (voor, laten we zeggen, de meer ontspannen gamer). Natuurlijk krijg je voor een hogere prijs ook meer toeters en bellen bij je headset.

 

Voordelen van een PS4 Headset

Hoeft een rechtgeaard gamer echt na te denken over deze vraag? De voordelen van iedere headset om mee te gamen, laat staan de beste PS4 headset, gaan over de mogelijkheid om jezelf beter onder te dompelen in de spelwereld. Einde verhaal. Of je nu willekeurige voetgangers van hun sokken rijdt, de Joker in elkaar slaat, of je probeert een weg te banen naar Mordor – het geluid van de game kan bijna net zo belangrijk zijn als de visuele effecten.

Met een betere koptelefoon voor je PS4 kun je nu draadloos rondlopen, jezelf omgeven met een muur van geluid, het wanhopige gegil van je familieleden buitensluiten met isolerende oorkappen, en urenlang leven in een wereld van comfortabel koptelefoongenot. Oh ja, en het kan ook helpen om de vallen van je vijanden onschadelijk te maken – nu dat je subtiele geluidjes zoals brekende twijgjes, zacht gefluister, of een getrokken dolk kunt horen.

Hier zijn een paar verdere voordelen van een upgrade voor je PS4 headset:

  • Meer spelplezier. En daar gaan games toch over.. plezier? Het is een welverdiende afleiding van ons normale, saaie, dagelijkse bestaan. Waarom zou je dan niet zoveel mogelijk willen genieten van je gekozen afleiding. En met de betaalbaarheid van sommige van deze headsets hoef je jezelf niet platzak te kopen om meer te kunnen genieten.
  • Meer comfort. Deze koptelefoons zijn voorzien van zachte, ergonomisch ontworpen.. ehm, ontwerpen, die je hoofd bekleden in lichtgewicht marshmallows die je hoofd bestoken met diepe bas, heldere middentonen, en gillende hoge tonen. Als je een draadloos model koopt ontdek je misschien wel dat je op weg bent naar werk of school met de koptelefoon nog steeds op je hoofd.
  • Meer overheersing. Voor sommige games is beter geluid onlosmakelijk verbonden met je prestaties – over het algemeen het platwalsen van je tegenstanders. Een betere headset helpt aanzienlijk bij dat platwalsen, omdat je dingen hoort die je normaal gesproken (met een mindere of verouderde koptelefoon) nooit zou hebben meegekregen. Dat geldt vooral als je nu surround sound hebt.

 

5 Beste PS4 Headset Reviews

1. HyperX Cloud Gaming Headset

HyperX Cloud

Dit model, dat wij beoordeeld hebben als de beste headset voor de PS4, is extreem comfortabel, met een aluminium frame voor duurzaamheid en verminderd gewicht, geluidsisolerende oorkappen, traagschuimen of velours oorkussens naar keuze, een verwijderbare microfoon, en speakers van 53 mm. Hij is ook voorzien van de kabelsplitser die de PS4 vereist, en een audiokabel van twee meter – evenals ingebouwde geluidsbesturing met volumebesturing en een multifunctionele knop.

De speakers zijn geschikt voor HiFi, wat garant staat voor een rijk, goed geluid dat je oren binnendringt en je volledig betrekt bij de virtuele gamewereld. Je zult niet merken dat je de hele nacht doorspeelt en plots een nieuwe ochtend begroet. Hij is ook voorzien van een vliegtuigadapter, voor lange vluchten tussen verschillende landen, en een reistas om de audioapparaat in voorgenoemd vliegtuig op te bergen.

Om samen te vatten: als je op zoek bent naar een betaalbare PS4 headset zorgt de Cloud voor alles dat je nodig hebt; comfort, harmonieus geluid, en dat allemaal voor een erg redelijke prijs. Wat kun je nog meer wensen?

Vergelijk prijzen bij

 

2. Afterglow Kral

Afterglow Kral koptelefoonLaten we het eerst even hebben over het “Kral”-gedeelte. Volgens het bedrijf betekent dit zoveel als “de koning”, en de Afterglow komt absoluut koninklijk over. Als jij de soort gamer bent die graag rondwaart door de kamer zorgt de Afterglow voor een draadloos bereik van 30 meter om mee te spelen, en zijn de oplaadbare lithium-batterijen goed voor een wandelperiode van 10 uur.

De gloeiende headset verwarmt ook je hart met uitzonderlijke geluidskwaliteit, aangedreven door speakers van 50 mm die je hersens masseren met explosies van genot, schreeuwen van geluk, en de stuiptrekkingen van je vijanden (kwaadaardig gelach inbegrepen). Hij is ook voorzien van ‘audio monitoring’, zodat je je eigen lieflijk stemgeluid kunt bewonderen, isolerende oorkussen met dikke bekleden, een inklapbare microfoon, en een volumeknop op de rechterspeaker.

De Afterglow verlicht de duisternis der headsets voor de PS4 met zijn betaalbaarheid en kwaliteitsgeluid. Dompel de kamer onder in jouw gloed terwijl je je vijanden van de aardbodem vaagt.

»» Klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersreviews

 

3. PlayStation Gold Wireless

 

PlayStation Gold Wireless koptelefoon

Deze headset verdient meer dan de naam ‘koptelefoon’ – het ziet er meer uit als een soort futuristisch communicatiesysteem dat aan je hoofd bevestigd zit. Het is voorzien van een verborgen, ruisonderdrukkende microfoon die bijdraagt aan het ruimtereis-achtige ontwerp, en verwijderbare, aanpasbare platen die bijdragen aan de pure epischheid (jazeker, epischheid). En daarnaast is het een product van Sony, dus je kunt een bijbehorende app downloaden voor toegang tot speciale gamemodi.

De beste functi is, echter, het virtuele surroundgeluid. Daarmee kun je niet alleen horen hoe je teamleden informatie doorfluisteren, maar ook hoe je tegenstanders onder begeleiding van dreunende bas worden vernietigd door een hagelvuur van granaatsplinters en vuur (hier komt het kwaadaardige gelach weer). De PS Gold zorgt ook voor meer bewegingsvrijheid, met dank aan de draadloze mogelijkheid: erg handig voor een vreugdesprong na een glorieuze overwinning.

Zorg dat iedereen jouw geweldigheid vreest met deze coole koptelefoon.. sorry, met deze coole gestroomlijnde headset, en bereid jezelf voor op de totale overwinning.

Vergelijk prijzen bij

 

4. ASTRO Gaming A40

ASTRO Gaming A40

Deze bekabelde headset zorgt voor uitzonderlijke geluidskwaliteit op alle frequenties, en doet dat in een wereld van hemels comfort met dank aan de zachte, maar toch stevige over-ear oorkussens en verstelbare hoofdband. In de winter zou je hem zelfs kunnen gebruiken als oorwarmers – hij is er comfortabel genoeg voor.

Afgezien van het uitzonderlijke geluid is hij ook voorzien van een ingebouwd knoppensysteem met een dempknop, volumewiel, en multifunctionele knop. De microfoon van de ASTRO is zowel verwijderbaar als verwisselbaar, voor de afwijkers onder ons die de microfoon liever aan de “andere” kant hebben. Er wordt ook een verscheidenheid aan kabels meegeleverd, waaronder de 3,5 mm, splitter, en mobiele soorten. Oh ja, je kunt ook de labels verwisselen, om op ieder moment aan de gamewereld te laten zien waar je momenteel fan van bent.

Hij is iets duurder dan de andere headsets in de top vijf, maar deze koptelefoon doet alles goed wat hij belooft – superieur geluid en een absurd comfortabele pasvorm.

Vergelijk prijzen bij:

 

5. Turtle Beach Ear Force P12

Turtle Beach Ear Force P12Deze headset is het bewijs dat het beste van twee werelden wel degelijk mogelijk is; kwaliteit en betaalbaarheid. De speakers van 50mm in de P12 zorgen, samen met de zweetbestendige oorkussens, dat je oren worden meegevoerd met de melodieuze geluiden van strijdvelden, piepende banden, en de schreeuwen van de gewonden en stervenden (jazeker, nog meer kwaadaardig gelach). De microfoon is van de flexibele variant, en voert door naar de koptelefoon zodat je kunt genieten van je eigen bloedmooie stemgeluid.

De ingebouwde knoppen zorgen dat je direct beschikking hebt over opgevoerde bas, mastervolume, en microfoondemping, en de digitale game- en chatondersteuning zorgen voor een volledige onderdompeling in de spelervaring – ook al kan de geluidskwaliteit zich niet helemaal meten met de andere modellen op deze lijst.

Conclusie: het is misschien niet de beste PS4 headset op de markt, maar het zorgt dat je wat geld overhoudt, en het geluid is voor de prijs meer dan voldoende.

Vergelijk prijzen bij:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo