Beste Bluetooth Headset TOP 5

De Beste Bluetooth Headsets voor kristalheldere gesprekken, Superbe geluidsreductie en HD Audioprestaties

Bluetooth headsets zijn drastisch verbeterd in de afgelopen jaren. Niet langer moet je je zorgen maken over gesprekken die uitvallen, de wind die mensen belet te horen wat je te zeggen hebt of blikkerig geluid. De beste Bluetooth headset biedt dezelfde mate van ruisonderdrukking, gesprekskwaliteit en audio prestaties die je zou verwachten van een full-size paar Bluetooth oorschelpen.

Echter, het gezegde ‘je krijgt waar voor je geld’ is bijzonder geschikt bij de beoordeling van de Bluetooth headset markt. Er zijn tal van goedkope headsets om uit te kiezen, maar dat kan betekenen dat je met knetterende ruis, vervormde gesprekken en pijn in je oor achterblijft, als gevolg van de gebruikte goedkopere componenten. In plaats daarvan, adviseer ik te zoeken in het hogere segment, waar fabrikanten alles uit de kast halen om de beste Bluetooth headset mogelijk te maken.

Onze Bluetooth headset TOP 5:

Direct naar:

 

Voordelen van een Bluetooth headset

Headsets die Bluetooth ondersteunen kunnen draadloos worden verbonden met ieder apparaat met Bluetoothtechnologie, zoals bijvoorbeeld je telefoon of computer. Ze worden vaak gebruikt door zakenmannen en -vrouwen, in callcenters, en door iedereen die liever draadloos communiceert. Dit zijn een paar redenen waarom je een Bluetooth headset kunt zoeken:

  • Je hebt het druk. Je zou liever je tijd besteden aan dingen die je graag doet, en niet aan verwarrende kabeltjes. Bluetoothheadsets zijn praktischer in gebruik dan hun normale tegenhangers; je kunt ze snel indoen en overal naartoe dragen. Je kunt er ook efficiënt mee multitasken.
  • Je geniet van vrijheid. Zit je liever niet vastgeketend aan je computer of telefoon, dan zorgt een headset met Bluetooth voor een bevrijdend gevoel van verlichting. Je kunt rondbewegen, lopen, of zelfs rennen zoals je wilt.
  • Je geeft nog steeds om kwaliteit. Met een kleine investering in het beste dat de headsetmarkt te bieden heeft kun je genieten van geweldige stem-, audio-, en bouwkwaliteit. Wij helpen je op zoek naar de beste headset met Bluetooth.

LEES OOK: Bluetooth koptelefoon kopen TOP 10
LEES OOK: Bluetooth oordopjes TOP 10

 

Soorten Bluetooth headsets

Een monoheadset is meestal klein, met een enkel oortje en een microfoon. Dit is handig voor zakengesprekken, omdat je met één oor nog kunt horen wat er in je omgeving gebeurt.

Een stereoheadset, aan de andere kant, kan worden gebruikt om telefoongesprekken te voeren en te luisteren naar je favoriete muziek, podcasts, of met je gameconsole. De dubbele oortjes zijn belangrijk voor de momenten dat de geluidservaring belangrijk is.

 

Hoe vind ik de goede bluetooth headset?

Bluetooth headsets zijn te krijgen in allerlei vormen en maten. Jouw keuze hangt ervan af waar en hoe je hem wil gebruiken, en van persoonlijke voorkeuren zoals ontwerp en prijs. De zeven beste headsets (zie de onderstaande reviews) vallen in verschillende categorieën.

  • Professionele zakenheadsets. Ben je op zoek naar een zakenheadset, dan raden wij de Plantronics Voyager Legend UC B235-M of Bose Series 2 aan. Dit zijn monoheadsets, en ze zijn allebei geschikt voor zakentoepassingen. De Voyager Legend UC is meer geschikt voor algemeen computer- en telefoongebruik, terwijl de Bose Series 2 vooral is toegespitst op telefoons.
  • Bluetooth headsets voor dagelijkse muziek en gesprekken. Als je van plan bent om je headset te gebruiken voor telefonie en muziek, dan zijn de stereoheadsets LG HBS-700 Tone (in-ear) en Kinivo BTH240 (on-ear) de beste keuzes.
  • Is kwaliteit of prijs het belangrijkst? Als je op zoek bent naar een koopje, dan raden we de Mpow FreeGo aan voor zakentoepassingen. Voor dagelijkse muziek en telefoongesprekken heeft de Kinivo BTH240 een laag prijsje. Als je echt zoekt naar het beste van het beste zouden we gaan voor een exemplaar uit de top 3.

 

Enkele reviews van de beste bluetooth headsets:

Plantronics Voyager Legend headset

Plantronics Voyager Legend bluetooth headset
klik om te vergroten

Als het vlaggenschip van hun assortiment, biedt de Plantronics Voyager headset een fenomenale geluidskwaliteit en een scala aan innovatieve functies. Dit omvat verbeterde WindSmart-technologie, die nauwkeurig afgestemde triple microfoons gebruikt om niet een, maar drie lagen van bescherming te bieden tegen interferentie van windruis bij het voeren van gesprekken.

De Plantronics Voyager heeft ook Smart Sensor-technologie, waardoor hij automatisch ingeschakeld wordt wanneer je hem opzet. Dit betekent dat je hem gewoon aan je oor klemt en je klaar bent om gesprekken aan te nemen zonder gehannes om de knop te vinden.

Deze headset wordt geleverd met een aantrekkelijk docking station voor het opladen wanneer je hem niet gebruikt, samen met een USB-oplader voor opladen via netstroom. Hoewel iets groter dan andere Bluetooth-headsets, kan de Plantronics Voyager worden beschouwd als een van de best presterende headsets die er zijn.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Jawbone ICON HD headset

Jawbone ICON HD bluetooth headset
klik om te vergroten

Uitzonderlijk stijlvolle en hip qua uiterlijk, is de Jawbone ICON HD deels Bluetooth-headset en deels processor voor apps.

De innovatieve technologische kenmerken zijn onder andere de Noise Assassin 3.0, die ruisonderdrukking levert met behulp van dezelfde technologie die gebruikt wordt in de headsets van tankbemanningen en helikopterpiloten. De Jawbone ICON HD headset zal ook automatisch de inkomende oproep in volume aanpassen als reactie op het niveau van het achtergrondgeluid, voor duidelijkere gesprekken zonder handmatige aanpassingen van het volume. Een ander uniek kenmerk is de MotionX technologie, die je in staat stelt om d.m.v. ‘ShakeShake’ de headset in pairing modus te zetten of middels ‘TapTap’ gesprekken zonder knop te beantwoorden.

Maar misschien wel het belangrijkste bij de Jawbone ICON HD headset is dat hij integreert met de MyTALK platform. Dit stelt je in staat om de hardware te upgraden naar de nieuwste Bluetooth technologie en om de functionaliteit van nieuwe apps te benutten, zoals het installeren van een stappenteller voor bij het hardlopen of teksten en e-mails te versturen met gesproken commando’s.

Slim, modern en stijlvol, is de Jawbone ICON HD tot de rand gevuld met technologische eigenschappen zijn plaats op deze lijst van de beste Bluetooth-headsets in 2013 meer dan verdiend maken.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Sennheiser EZX-60 headset

Sennheiser EZX-60 bluetooth
klik om te vergroten

Sennheiser is een naam bekend om het produceren van een aantal van de meest gerespecteerde hoofdtelefoons op de markt, in gelijke mate geliefd onder casual luisteraars en audiofielen. De stap naar de wereld van de Bluetooth-headsets is gebaseerd op de uitstekende kwaliteit audio en ruisonderdrukking die je van het Duitse merk zou verwachten.

Elegant maar robuust, in staal gevatte Sennheiser VMX 200-11 headset weegt slechts 10 gram en is voorzien van Sennheiser’s VoiceMax technologie, die twee microfoons gebruikt om externe ruis te verwijderen en HD-kwaliteit geluidsoverdracht voor gesprekken te bieden in zelfs de meest lawaaierige omgeving. Waar deze Bluetooth-headset misschien echt in uitblinkt is de 10 uur levensduur van de batterij, de slechts 3 uur die je kunt verwachten van een Jawbone headset ver achter zich latend.

Uitstekende geluidskwaliteit, slijtvastheid en een uitstekende ruisonderdrukking maken de Sennheiser VMX 200-11 headset een haast verplichte keuze als de beste Bluetooth headset voor serieuze zakelijke gebruikers.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Bose Bluetooth Series 2

Bose Bluetooth Series 2
klik om te vergroten

Bose is de dominante speler in de markt voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons. De QuietComfort 3-serie wordt beschouwd als de belangrijkste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die er zijn en kent een prominente plek op de hoofden van veel „frequent flyers”. Dus het is logisch dat het bedrijf opgericht door dr. Amar Bose in 1964 zijn technologie aan wil passen voor de Bluetooth-headset markt.

De Bose Bluetooth-serie 2s is voorzien van de gepatenteerde Triport akoestische structuurtechnologie die achtergrondgeluid reduceert terwijl het het geluid van uw stem verbetert. Belangrijker nog, deze technologie past automatisch de audio aan in reactie op omgevingsgeluid, hetgeen betekent dat je het volume niet handmatig aan hoeft te passen. Dit kan natuurlijk wel, door het toepassen van een knopje, gemonteerd aan weerszijden van de Bluetooth hoofdtelefoon.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikersreviews.

 

Plantronics BackBeat GO

Plantronics BackBeat GO bluetooth headset
klik om te vergroten

Alle headsets te zien in dit overzicht van de beste Bluetooth-headsets zijn mono. Dus hoewel klein en compact, ze bieden geen volledige stereo luisterervaring. Als een stereo Bluetooth headset is wat je zoekt, dan kijk eens naar de Plantronics Backbeat GO.

Deze kan draadloos worden verbonden met een smartphone of tablet om een stereo luisterervaring te bieden. Dit maakt het een ideale headset voor lopers en atleten die niet verstrikt willen raken in de draden, op de loopband of in het veld. Met de bedieningselementen, gehuisvest in de kabel, kun je telefoongesprekken aannemen, tracks overslaan en het volume aanpassen zonder dat je jouw smartphone uit je zak moet halen.

Comfortabel, lichtgewicht en zeer draagbaar, de Plantronics BackBeat Go wordt beschouwd als een van de beste draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons die je kunt kopen.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikersreviews.

 

 

>>> klik hier voor onze Bluetooth Koptelefoon TOP 10 >>>