Beste Bluetooth Headset TOP 5

De Beste Bluetooth Headset voor kristalheldere gesprekken, Superbe geluidsreductie en HD Audioprestaties

Bluetooth headsets zijn drastisch verbeterd in de afgelopen jaren. Niet langer moet je je zorgen maken over gesprekken die uitvallen, de wind die mensen belet te horen wat je te zeggen hebt of blikkerig geluid. De beste Bluetooth headset biedt dezelfde mate van ruisonderdrukking, gesprekskwaliteit en audio prestaties die je zou verwachten van een full-size paar Bluetooth oorschelpen.

Echter, het gezegde ‘je krijgt waar voor je geld’ is bijzonder geschikt bij de beoordeling van de Bluetooth headset markt. Er zijn tal van goedkope headsets om uit te kiezen, maar dat kan betekenen dat je met knetterende ruis, vervormde gesprekken en pijn in je oor achterblijft, als gevolg van de gebruikte goedkopere componenten. In plaats daarvan, adviseer ik te zoeken in het hogere segment, waar fabrikanten alles uit de kast halen om de beste Bluetooth headset mogelijk te maken.

Onze Bluetooth headset TOP 5:

Direct naar:

 

Voordelen van een Bluetooth headset

Headsets die Bluetooth ondersteunen kunnen draadloos worden verbonden met ieder apparaat met Bluetoothtechnologie, zoals bijvoorbeeld je telefoon of computer. Ze worden vaak gebruikt door zakenmannen en -vrouwen, in callcenters, en door iedereen die liever draadloos communiceert. Dit zijn een paar redenen waarom je een Bluetooth headset kunt zoeken:

 • Je hebt het druk. Je zou liever je tijd besteden aan dingen die je graag doet, en niet aan verwarrende kabeltjes. Bluetoothheadsets zijn praktischer in gebruik dan hun normale tegenhangers; je kunt ze snel indoen en overal naartoe dragen. Je kunt er ook efficiënt mee multitasken.
 • Je geniet van vrijheid. Zit je liever niet vastgeketend aan je computer of telefoon, dan zorgt een headset met Bluetooth voor een bevrijdend gevoel van verlichting. Je kunt rondbewegen, lopen, of zelfs rennen zoals je wilt.
 • Je geeft nog steeds om kwaliteit. Met een kleine investering in het beste dat de headsetmarkt te bieden heeft kun je genieten van geweldige stem-, audio-, en bouwkwaliteit. Wij helpen je op zoek naar de beste headset met Bluetooth.

LEES OOK: Bluetooth koptelefoon kopen TOP 10
LEES OOK: Bluetooth oordopjes TOP 10

 

Hoe de beste bluetooth headset kopen?

Bluetooth headsets zijn te krijgen in allerlei vormen en maten. Jouw keuze hangt ervan af waar en hoe je hem wil gebruiken, en van persoonlijke voorkeuren zoals ontwerp en prijs. De zeven beste headsets (zie de onderstaande reviews) vallen in verschillende categorieën.

Goedkoopste Bluetooth Headset Kopen

 • Professionele zakenheadsets. Ben je op zoek naar een zakenheadset, dan raden wij de Plantronics Voyager Legend UC B235-M of Bose Series 2 aan. Dit zijn monoheadsets, en ze zijn allebei geschikt voor zakentoepassingen. De Voyager Legend UC is meer geschikt voor algemeen computer- en telefoongebruik, terwijl de Bose Series 2 vooral is toegespitst op telefoons.
 • Bluetooth headsets voor dagelijkse muziek en gesprekken. Als je van plan bent om je headset te gebruiken voor telefonie en muziek, dan zijn de stereoheadsets LG HBS-700 Tone (in-ear) en Kinivo BTH240 (on-ear) de beste keuzes.
 • Is kwaliteit of prijs het belangrijkst? Als je op zoek bent naar een koopje, dan raden we de Mpow FreeGo aan voor zakentoepassingen. Voor dagelijkse muziek en telefoongesprekken heeft de Kinivo BTH240 een laag prijsje. Als je echt zoekt naar het beste van het beste zouden we gaan voor een exemplaar uit de top 3.

 

Drie vitale headset kooptips

1. Besluit hoe je hem wilt gebruiken

Bluetooth headsets zijn er in verschillende vormen, afmetingen en prijzen afhankelijk van waar, wanneer en hoe ze ontworpen zijn om te gebruiken. De eerste stap is besluiten tijdens welke omstandigheden je het apparaat gaat gebruiken. Het voeren van telefoongesprekken vanaf drukke constructieomgevingen, straten in de stad en restaurants, tijdens het rijden of vanuit de stilte van een kantoorruimte, zal allemaal een grote impact hebben op de prestatie en welk headset je uiteindelijk uitkiest.

 

2. Neem een kijkje naar de features die je echt nodig hebt

Ondanks dat het erg draagbare apparaten zijn, zijn Bluetooth headsets complexe producten met voldoende features. Zo kunnen ze bijvoorbeeld noise cancellation, stem commando’s voor hands-free gebruik, PC integratie of zelfs stereo audio bieden. Wat je specifieke benodigdheden ook zijn, maak een lijstje met features die je wilt en zorg ervoor dat het apparaat dat je uitkiest voldoet aan je behoeften.

 

3. Vind het juiste design voor jou

Headset eigenaren zijn allemaal anders en hetzelfde geldt voor hun oren en esthetische smaken. Sommige headsets zijn groot en zwaar, maar focussen volledig op audiokwaliteit. Andere apparaten zijn gemaakt om extreem comfortabel te zijn en de hele dag in een kantooromgeving gedragen te worden. Terwijl weer een andere soort headset gemaakt is om zo onopvallend mogelijk te zijn, met ultra kleine designs die je erg moeilijk op kan merken. Sommige apparaten zijn beter geschikt voor het gebruik met brillen dan andere, wat dus een erg belangrijke overwegingsfactor is voor iemand die een draagt.

 

Bluetooth headset soorten

Een monoheadset is meestal klein, met een enkel oortje en een microfoon. Dit is handig voor zakengesprekken, omdat je met één oor nog kunt horen wat er in je omgeving gebeurt.  Een stereoheadset, aan de andere kant, kan worden gebruikt om telefoongesprekken te voeren en te luisteren naar je favoriete muziek, podcasts, of met je gameconsole. De dubbele oortjes zijn belangrijk voor de momenten dat de geluidservaring belangrijk is.

Professioneel

De eerste Bluetooth headsets waren luxueuze apparaten die gericht waren op business reizigers die belangrijke gesprekken moesten voeren tijdens het naar huis rijden in de auto of in het openbaar vervoer. Professionele apparaten zoals deze reflecteren de behoefte van de gebruiker voor uitstekende audiokwaliteit, lange batterijduur en comfortabel zitten, zodat hij de hele dag door zonder pijn gedragen kan worden. Sommige pro headsets kunnen zelfs verbinden met zowel PCs als mobiele telefoons, om te fungeren als de ultieme communicatietool op afstand.

 

Compact

In tegenstelling tot professionele modellen die vaak groot zijn, zijn compacte Bluetooth headsets ontworpen om nagenoeg onzichtbaar te zijn. Ze zijn bedoeld voor discrete gesprekken wanneer je onderweg bent. Als een gevolg worden audiokwaliteit, batterijduur en andere features op de zijlijn geplaatst om het onopvallende te kunnen bieden.

 

Stereo

Sinds de grote opkomst van smartphones en hun indrukwekkende multimedia vaardigheden, zijn stereo Bluetooth koptelefoons die ook een microfoon hebben erg populair geworden. Een kwalitatief draadloos apparaat laat je genieten van muziek of audio vanaf een video zonder het gedoe met draden. Wanneer je echter een inkomend gesprek krijgt, dan kan je antwoorden zonder een deel van het nummer over te slaan. Onthoud dat stereo Bluetooth producten meer gefocust zijn op audiokwaliteit dan gesprekskwaliteit.

Beste Bluetooth Headset Kopen

 

Belangrijkste features om te overwegen als je een bluetooth headset kopen gaat

Duale microfoons

Veel van de premium headsets van vandaag de dag hebben duale microfoons voor actieve noise cancellation om zoveel mogelijk geluiden van straten, snelwegen en wind te dempen. Het is een vaardigheid die personen die non-stop gesprekken voeren, maar ook personen die af en toe een gesprek aannemen in de auto op prijs zullen stellen.

 

HD audio

Een aantal Bluetooth headsets ondersteunen waar fabrikanten naar refereren als HD audio of HD geluidskwaliteit. In essentie betekent dit dat een HD apparaat audio van de 16KHz frequentie kan ontvangen, verzenden en reproduceren. Dat is twee keer de signaal bandbreedte van het typische 8KHz headset, wat resulteert in schoner en helderder geluid tijdens ideale omstandigheden.

 

Multipoint pairing

Van tablets tot telefoons en PCs, een grote hoeveelheid mobiele apparaten integreren nu Bluetooth technologie. Zoals je mogelijk wel in kan beelden, is het linken van headset naar meerdere gadgets tegelijkertijd niet een ongewone situatie. Dat is waar Multipoint naar voren komt, een feature die een headset de mogelijkheid geeft om tegelijkertijd met twee telefoons te verbinden en gesprekken te voeren op beide apparaten.

 

Spraak prompts en commando’s

Terwijl moderne smartphone besturingssystemen voice commando’s en zoekfuncties ingebakken hebben, is het vertrouwen op de interne spraak features van een headset soms handiger. Spraak prompt en commando’s waren voorheen premium features van de duurste Bluetooth producten, maar nu hebben alleen de meest basis modellen deze feature niet. Met een apparaat die deze mogelijkheden heeft kan je gesprekken beantwoorden of weigeren, apparaten koppelen of de accu status krijgen door simpelweg te spreken.

 

Aanpasbaarheid

De afmetingen van oren verschillen erg veel van de ene op de andere persoon. Daarom biedt een goed ontworpen Bluetooth headset een groot assortiment met verwisselbare oordopjes en dergelijke om bij elk soort oor te passen. Daarnaast zijn sommige headsets gemaakt voor buiten het gehoorkanaal, andere er binnen en superieure modellen bieden een keuze voor beide stijlen.

 

Near-field communication

Near-field communication technologie (NFC) is beschikbaar op steeds meer smartphone handsets. NFC is niet alleen bedoeld voor mobiele betalingen, maar het kan ook gebruikt worden om compatibel Bluetooth accessoires met elkaar te vinden. Plaats je handset bijvoorbeeld op een speakersysteem, koptelefoon of headset die NFC ondersteunt en de verbinding vindt plaats zonder dat je daarvoor door instellingen moet zoeken.

Goedkope Bluetooth Headset Kopen

 

Een uitgebreider kijkje naar sommige features

Wil je iets meer weten over de bovengenoemde features? Lees dan verder voor een diepere analyse.

 • Advanced Audio Distribution Profile (A2DP): Ook wel bekend als het stereo Bluetooth headset profiel, A2DP maakt een dual-channel audio stream door een stereo headset mogelijk. A2DP is vooral een populair concept met MP3 en muziektelefoons, omdat de luisteraar draadloos naar muziek kan luisteren. Het kan ook gebruikt worden om gesprekken te voeren en gebruikers kunnen schakelen tussen muziek en gesprekken met de druk op een knop.
 • Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP): AVRCP biedt een standaard interface om televisies, hi-fi apparatuur etc te besturen. Dit profiel wordt gebruikt om met een enkele afstandsbediening (of ander apparaat) alle AV apparatuur te besturen waar het apparaat toegang toe heeft. AVRCP definieert hoe je de karakteristieken van streaming media bestuurt. Zoals pauzeren, stoppen en een video beginnen en volume controle en ook andere afstandsbedieningen besturingen.
 • Dial-up Networking Profile (DUN): DUN maakt toegang tot het internet en andere dial-up diensten mogelijk via draadloze Bluetooth technologie. Het meest gebruikelijk scenario is surfen op het web met een laptop nadat je draadloos verbinding met het internet hebt gemaakt via een mobiele telefoon.
 • Hands-Free Profile (HFP): HFP laat je een gateway apparaat gebruiken om gesprekken te voeren en ontvangen voor een hands-free apparaat. Een typische configuratie is een automobiel die een mobiele telefoon gebruikt als een gateway apparaat. In de auto wordt de stereo gebruikt voor de audio van de telefoon en een microfoon wordt in de auto geïnstalleerd om de uitgaande audio van het gesprek te versturen. HFP wordt ook gebruikt als een persoonlijke computer om te fungeren als een speakerfoon voor een mobiele telefoon in een huis of kantooromgeving.
 • Synchronization Profile (SYNC): Het SYNC profiel wordt in samenwerking met GOEP (Generic Object Exchange Profile) gebruikt, om synchronisatie van kalender en adresinformatie tussen Bluetooth apparaten mogelijk te maken. Een veelgebruikte applicatie van dit profiel is het uitwisselen van informatie tussen een PDA en computer.
 • Object Exchange (OBEX) Protocol: OBEX is een transfer protocol die data objecten en een communicatieprofiel definieert, die twee apparaten kunnen gebruiken om die objecten uit te wisselen. Voor Bluetooth apparaten wordt alleen maar connectie georiënteerde OBEX ondersteunt.
 • SIM Access Profile (SAP): SAP maakt het mogelijk voor apparaten zoals autotelefoons met ingebouwde GSM ontvangers om met een SIM kaart in een telefoon die Bluetooth ingeschakeld heeft te verbinden. Daarom heeft de autotelefoon niet een aparte SIM kaart nodig.

 

Enkele reviews van de beste bluetooth headset reviews:

Plantronics Voyager Legend headset

Plantronics Voyager Legend bluetooth headset
klik om te vergroten

Als het vlaggenschip van hun assortiment, biedt de Plantronics Voyager headset een fenomenale geluidskwaliteit en een scala aan innovatieve functies. Dit omvat verbeterde WindSmart-technologie, die nauwkeurig afgestemde triple microfoons gebruikt om niet een, maar drie lagen van bescherming te bieden tegen interferentie van windruis bij het voeren van gesprekken.

De Plantronics Voyager heeft ook Smart Sensor-technologie, waardoor hij automatisch ingeschakeld wordt wanneer je hem opzet. Dit betekent dat je hem gewoon aan je oor klemt en je klaar bent om gesprekken aan te nemen zonder gehannes om de knop te vinden.

besDeze headset wordt geleverd met een aantrekkelijk docking station voor het opladen wanneer je hem niet gebruikt, samen met een USB-oplader voor opladen via netstroom. Hoewel iets groter dan andere Bluetooth-headsets, kan de Plantronics Voyager worden beschouwd als een van de best presterende headsets die er zijn.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Jawbone ICON HD headset

Jawbone ICON HD bluetooth headset
klik om te vergroten

Uitzonderlijk stijlvolle en hip qua uiterlijk, is de Jawbone ICON HD deels Bluetooth-headset en deels processor voor apps.

De innovatieve technologische kenmerken zijn onder andere de Noise Assassin 3.0, die ruisonderdrukking levert met behulp van dezelfde technologie die gebruikt wordt in de headsets van tankbemanningen en helikopterpiloten. De Jawbone ICON HD headset zal ook automatisch de inkomende oproep in volume aanpassen als reactie op het niveau van het achtergrondgeluid, voor duidelijkere gesprekken zonder handmatige aanpassingen van het volume. Een ander uniek kenmerk is de MotionX technologie, die je in staat stelt om d.m.v. ‘ShakeShake’ de headset in pairing modus te zetten of middels ‘TapTap’ gesprekken zonder knop te beantwoorden.

Maar misschien wel het belangrijkste bij de Jawbone ICON HD headset is dat hij integreert met de MyTALK platform. Dit stelt je in staat om de hardware te upgraden naar de nieuwste Bluetooth technologie en om de functionaliteit van nieuwe apps te benutten, zoals het installeren van een stappenteller voor bij het hardlopen of teksten en e-mails te versturen met gesproken commando’s.

Slim, modern en stijlvol, is de Jawbone ICON HD tot de rand gevuld met technologische eigenschappen zijn plaats op deze lijst van de beste Bluetooth-headsets in 2013 meer dan verdiend maken.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Sennheiser EZX-60 headset

Sennheiser EZX-60 bluetooth
klik om te vergroten

Sennheiser is een naam bekend om het produceren van een aantal van de meest gerespecteerde hoofdtelefoons op de markt, in gelijke mate geliefd onder casual luisteraars en audiofielen. De stap naar de wereld van de Bluetooth-headsets is gebaseerd op de uitstekende kwaliteit audio en ruisonderdrukking die je van het Duitse merk zou verwachten.

Elegant maar robuust, in staal gevatte Sennheiser VMX 200-11 headset weegt slechts 10 gram en is voorzien van Sennheiser’s VoiceMax technologie, die twee microfoons gebruikt om externe ruis te verwijderen en HD-kwaliteit geluidsoverdracht voor gesprekken te bieden in zelfs de meest lawaaierige omgeving. Waar deze Bluetooth-headset misschien echt in uitblinkt is de 10 uur levensduur van de batterij, de slechts 3 uur die je kunt verwachten van een Jawbone headset ver achter zich latend.

Uitstekende geluidskwaliteit, slijtvastheid en een uitstekende ruisonderdrukking maken de Sennheiser VMX 200-11 headset een haast verplichte keuze als de beste Bluetooth headset voor serieuze zakelijke gebruikers.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Bose Bluetooth Series 2

Bose Bluetooth Series 2
klik om te vergroten

Bose is de dominante speler in de markt voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons. De QuietComfort 3-serie wordt beschouwd als de belangrijkste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die er zijn en kent een prominente plek op de hoofden van veel „frequent flyers”. Dus het is logisch dat het bedrijf opgericht door dr. Amar Bose in 1964 zijn technologie aan wil passen voor de Bluetooth-headset markt.

De Bose Bluetooth-serie 2s is voorzien van de gepatenteerde Triport akoestische structuurtechnologie die achtergrondgeluid reduceert terwijl het het geluid van uw stem verbetert. Belangrijker nog, deze technologie past automatisch de audio aan in reactie op omgevingsgeluid, hetgeen betekent dat je het volume niet handmatig aan hoeft te passen. Dit kan natuurlijk wel, door het toepassen van een knopje, gemonteerd aan weerszijden van de Bluetooth hoofdtelefoon.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikersreviews.

 

Plantronics BackBeat GO

Plantronics BackBeat GO bluetooth headset
klik om te vergroten

Alle headsets te zien in dit overzicht van de beste Bluetooth-headsets zijn mono. Dus hoewel klein en compact, ze bieden geen volledige stereo luisterervaring. Als een stereo Bluetooth headset is wat je zoekt, dan kijk eens naar de Plantronics Backbeat GO.

Deze kan draadloos worden verbonden met een smartphone of tablet om een stereo luisterervaring te bieden. Dit maakt het een ideale headset voor lopers en atleten die niet verstrikt willen raken in de draden, op de loopband of in het veld. Met de bedieningselementen, gehuisvest in de kabel, kun je telefoongesprekken aannemen, tracks overslaan en het volume aanpassen zonder dat je jouw smartphone uit je zak moet halen.

Comfortabel, lichtgewicht en zeer draagbaar, de Plantronics BackBeat Go wordt beschouwd als een van de beste draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons die je kunt kopen.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikersreviews.

 

Jawbone Era

De Jawbone Era mag dan misschien wel al enkele jaren oud zijn, maar dat betekent niet dat het al een greintje van haar glorie verloren heeft. De originele Jawbone Era werd in 2011 gelanceerd maar werd sindsdien al enkele keren aangepast en verbeterd. De meest recente versie dateert uit 2014. Het meest opmerkelijke aan de Era is waarschijnlijk het design – ongetwijfeld de meest stijlvolle Bluetooth headphone die je op de lijst kan terugvinden, dankzij zijn subtiele arm en discreet oortje. Je kan simpelweg stellen dat deze headphone geen grote ogen zal trekken wanneer je op straat wandelt. Daarnaast is hij in vier verschillende kleuren beschikbaar (zilver, rood, brons en zwart) en wordt de headset geleverd met extra oordopjes (small, medium, large).

De Era werd bovendien uitgerust met de zogenaamde Noise Assassination technologie, welke erin slaagt om quasi alle achtergrondgeluid weg te filteren wanneer je aan het bellen bent. Er is slechts één knopje in het apparaat verwerkt, dus het kan wel even duren voordat je alle functies en handelingen onder de knie hebt. Jawbone claimt dat je de headphone zo’n 4 uur kan gebruiken met een volle batterij, maar gelukkig kan je indien nodig een tweede batterij aanschaffen. Ben je op zoek naar een Bluetooth headphone die de hele dag meegaat? Dan is de Era waarschijnlijk niets voor jou. Bijkomend detail: de Era maakt gebruik van Bluetooth 4.0.

 

Plantronics VOYAGER

Hij ziet er dan misschien wel niet zo stijlvol uit als de Jawbone Era, maar de Plantronics VOYAGER 5200 mag er best wel zijn. Hoewel het design niet onmiddellijk in de prijzen valt, heeft Plantronics wel veel te bieden. De VOYAGER 5200 wordt bevestigd met een haakje rond je oor, waardoor het quasi onmogelijk uit je oor kan vallen. Het kleine armpje met de microfoon is niet subtiel, maar groot kan je het niet noemen.

Zoals we eerder al zeiden onderscheidt de VOYAGER 5200 zich niet van de concurrentie met zijn ontwerp, maar wel met al de leuke features die de Plantronics heeft geïntegreerd. De fabrikant zelf claimt dat de headphone zeven uur meegaat, maar eigenlijk moet je ervan uitgaan dat dit in de praktijk slechts 5 à 6 uur is, wat niet slecht is in vergelijking met de andere Bluetooth headphones op onze lijst. Bovendien is de geluidskwaliteit geweldig en wordt het achtergrondgeluid zorgvuldig gefilterd door de actieve ruisonderdrukking. Het toestel is zelfs waterresistent (IPX4), wat betekent dat enkele druppels regen geen kwaad kunnen.

 

plantronics legend

Plantronics VOYAGER Legend

Plantronics is al langer actief op de markt voor Bluetooth headsets, waardoor het dan ook meer dan logisch is dat er twee apparaten van de fabrikant op ons lijstje staan vermeld. De VOYAGER Legend mag dan wel iets ouder (en duurder) zijn dan de 5200, maar het is nog steeds een geweldige keuze. Het design is erg gelijkaardig aan dat van haar opvolger. Daarentegen is de microfoonarm vrij groot en zal het ongetwijfeld opgemerkt worden door toevallige passanten en omstaanders. Maar als je niet zo veel geeft om het ontwerp, dan kan de VOYAGER Legend wel iets voor jou zijn.

Bovendien werden er twee knoppen in de Legend verwerkt, één knop om telefoontjes op te nemen en een andere om gesprekken van andere applicaties zoals SKYPE te accepteren. Beide knoppen werden geïntegreerd in de microfoonarm. Net zoals de 5200 wordt de Legend geleverd met drie verschillende soorten dopjes (small, medium en large) en claimt de fabrikant dat de batterij zeven uur meegaat. Hier geldt opnieuw: reken in de praktijk op maximaal 5 tot 6 uur gebruik.
Klik hier voor meer informatie, prijzen & gebruikerreviews.

 

Sennheiser Presence

Wie op zoek is naar een kwalitatieve Bluetooth headphone kan ook bij een gevestigde naam binnen de audiowereld aankloppen – zoals Sennheiser. Sennheiser is jarenlang de dominante marktleider wat betreft audio voor particulieren en professionals, en dat heeft zo zijn redenen. De Presence is een geweldig apparaat dat er in ieder geval stukken beter uitziet dan de headphones van Plantronics. Het ontwerp is een combinatie van zwart en zilverkleurige accenten met een micro-USB poort om het apparaat om te laden en een ledlampje aan de achterkant. Net zoals Plantronics koos Sennheiser voor een haakje rond het oor, maar hier moeten we wel opmerken dat je het haakje (indien gewenst) kan demonteren. De Presence headphone maakt gebruik van Bluetooth 4.0 en integreert Sennheisers SpeakFocus technologie welke ontworpen is om het stemgeluid helderder te doen klinken. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van WindSafe, waarmee men – je raadt het goed – de wind op de achtergrond neutraliseert. Bovendien claimt Sennheiser dat het apparaat maar liefst 8 tot 10 meegaat, ongezien voor een Bluetooth headphone.

 

Jabra Motion

Last but not least: de Motion van het minder bekende Jabra. De Motion is gelijkaardig aan de apparaten van Plantronics en komt dan ook met een oorhaakje en microfoonarm. Leuk hierbij is dat je het armpje kan opplooien wanneer je de headphone even niet gebruikt, waardoor het apparaat wat kleiner wordt wanneer je on-the-go bent. Daarnaast maakt het toestel gebruik van NFC, waardoor je het eenvoudig kan koppelen aan je mobiele apparaten. Maar wat misschien wel de meest interessante feature is is de ingebouwde accelerometer, waardoor inkomende gesprekken automatisch worden opgenomen wanneer je de headphone oppikt of de noise cancelling aanschakelt wanneer je beweegt. Sommige van de features werken niet iedere keer, maar dat betekent niet dat ze daarom compleet nutteloos zijn. De geluidskwaliteit is geweldig en je kan rekenen op minimum 6 uur gebruik.

 

>>> klik hier voor onze Bluetooth Koptelefoon TOP 10 >>>