Over ons

Bij Bluetoothkoptelefoon.com vinden we het heel belangrijk jou te helpen bij de keuze van een Bluetooth Hoofdtelefoon die bij jou past. Door mijn praktijkervaring met hoofdtelefoons en mijn grondig onderzoek, kan ik jou eerlijke en verhelderende feedback geven over verschillende koptelefoons van merken zoals Bose, Beats by Dr Dre, Harman/Kardon, Sennheiser, Parrot, en nog vele anderen.

Ik schrijf hier voor echte mensen, niet voor persberichten of robots. Daarom zijn mijn reviews heel nuchter. Alsof ik jullie mijn eigen denkproces toon over hoe en waarom een bluetooth koptelefoon, die beoordeeld wordt, bij jouw noden past.

Ik begrijp zeker dat je wat terughoudend bent wanneer je van plan bent online iets te kopen. Je kent misschien wel het product of merk, maar niet genoeg om het zo nodig online te kopen. Je denkt misschien dat een bepaalde piano voor jou geschikt is, maar zonder de mogelijkheid om hem te voelen, te bespelen of zonder bekend te zijn met de achtergrond van het betreffende merk, sta je misschien wat afstandelijk tegenover het product.

Ik probeer mijn beoordelingen in een persoonlijke, bijna intieme stijl te schrijven. Kort samengevat probeer ik jou te laten voelen wat ik voel, te laten horen wat ik hoor – zo goed als mogelijk is via het internet. In mijn beoordelingen voorzie ik zo veel mogelijk afbeeldingen en video’s die ik relevant vind voor de hoofdtelefoons die beoordeeld wordt.

Tenslotte houd ik ook rekening met jou, de eigenlijke lezer. Ik besef dat je een gewone, eerlijke, alledaagse persoon bent. Je bent iemand die een bluetooth koptelefoon nodig heeft voor thuis, of omdat je DJ bent. Of misschien ben je een artiest of muziekproducer.

Of misschien ben je gewoon iemand die een nieuwe hobby wilt.

Wat ook het geval is, ik probeer mezelf in jouw plaats te stellen wanneer ik de koptelefoons beoordeel voor deze website. En hopelijk komt dit ook zo over in mijn teksten.

Ik hoop dat je geniet van mijn reviews!

BluetoothKoptelefoon.com
Logo