Beats X review

Aangezien Beats een onderdeel van Apple is, zou je verwachten dat het bedrijf een product maakt met een Apple AirPod kwaliteit, maar met een Dr Dre smaak. Maar de Beats X lijken op het eerste gezicht veel meer conventionele oordopjes te zijn. Deze oordopjes met een vanaf prijs van €117 maken gebruik van een Lightning oplader, een teken dat ze voornamelijk gericht zijn op iPhone gebruikers. De geluidskwaliteit is goed, alhoewel een beetje gebrekkig op bepaalde gebieden, maar ze zijn makkelijk om te gebruiken en bieden een uitstekende draadloze prestatie. In deze Beats X review zullen we uitgebreid bespreken wat deze in-ear hoofdtelefoon zoal te bieden heeft.

Vergelijk prijzen nu bij

 • Coolblue:
bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Wehkamp: bekijk aanbieding
 • Beats X review:

  Plus- en minpunten in een oogopslag

  Positief

  • Geweldige algemene draadloze prestatie
  • Extra gemak voor iPhone gebruikers
  • Leuk geluid

  Negatief

  • Ongezuiverde hogere midden klanken
  • Niet erg gedetailleerd

  Belangrijkste eigenschappen

  • Vanaf prijs tijdens deze Beats X review: €117
  • Bluetooth
  • Lightning-poort opladen
  • Apple W1-chip
  • Accuduur tot acht uur

  Vergelijk prijzen nu bij

  • Coolblue:
  bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Wehkamp: bekijk aanbieding
 • Beats X review:

  Design en comfort

  De Beats X is een draadloze hoofdtelefoon met een nekband. Alle elektronica (en gewicht) zit in de twee plastic staven die op je sleutelbenen rusten, met de rest van de band een slanke maar zeer flexibele rubberen uitlijning.

  Het is een redelijk design die ervoor zorgt dat de nekband niet het gevoel geeft dat deze in je nek knijpt zoals bij andere hoofdtelefoons. De Beats X stuitert ook niet terwijl je rent. Ik merkte echter wel op dat hij langzaam naar rechts draait, wat waarschijnlijk komt omdat een kant van de hoofdtelefoon iets zwaarder dan de andere is.

  Dus niet een perfect design, maar het werkt. De afwerking is een mix van hard plastic en rubber. De oordopjes en het overgrote deel van de hoofdtelefoon zijn gemaakt van plastic en de nekband en het uiteinde van elk oordopje heeft een rubberen afwerking voor extra frictie.

  Beste Beats X Review

  Als je merkt dat ze uit je horen beginnen te komen (ik had hier geen last van), dan kan je de wingtips van Beats vastmaken. Dit zijn kleine silicone oorhaakjes die het kraakbeen van je oor gebruiken om de Beats X nog steviger in je oren te houden. Naast de wingtips worden de Beats X oordopjes ook geleverd met vier tips en een carry case.

  Bijna alle draadloze oordopjes zoals deze worden opgeladen met een microUSB-kabel. De Beats X gebruikt echter een Lightning kabel die je ook terugvindt op de nieuwste iPhones. Een van de gaafste eigenschappen van de Beats X is snel opladen, wat je tot twee uur luisteren geeft wanneer je 15 minuten oplaadt. Het is perfect voor wanneer je wilt hardlopen, maar het accu leeg led-lichtje ziet wanneer je hem aan probeert te doen. De Lightning aansluiting van de Beats X is volledig blootgesteld en rust bij je nek, wat je niet vaak ziet.

  Goedkope Beats X Review

  Het lijkt een zekere manier om je oordopjes kapot te maken zodra je begint te zweten, maar ik neem aan dat de aansluiting waterbestendig is (ook al biedt de Beats X officieel totaal geen waterbestendigheid).

  Een populaire extra die ze hebben is gemagnetiseerde oordopjes. Deze plakken met de achterkant aan elkaar vast, zodat ze niet te veel heen en weer slingeren wanneer je ze alleen maar rond je nek draagt als een technische mode-accessoire.

  Draadloos

  De Beats X is de derde hoofdtelefoon met een Apple W1-chip die we gebruikt hebben, waarbij de andere de Beats Solo 3 Wireless en Apple AirPods zijn. Het is een chip die een iPhone de mogelijkheid geeft om deze oordopjes sneller te herkennen en ermee te communiceren dan standaard Bluetooth. De oordopjes werken echter ook prima met een Android telefoon, wat hetgeen is dat ik gebruikt heb.

  Draadloze stabiliteit is uitstekend, met nagenoeg geen uitval of Bluetooth storingen. Dit zijn een van de meest betrouwbare draadloze oordopjes.

  Vergelijk prijzen nu bij

  • Coolblue:
  bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Wehkamp: bekijk aanbieding
 • Geluidskwaliteit van de Beats X

  De hoofdtelefoons van Beats staan bekend om hun bas, maar de Beats X laten een continue evolutie zien naar ietwat meer genuanceerde stijl, wat steeds dichter in de buurt komt van iets wat je in Bose oordopjes hoort. De oordopjes klinken niet zo goed als de Bose SoundSport, maar er zijn een aantal interessante dingen om op te merken over het geluid.

  Ten eerste is de klassieke baslift van Beats voorzichtig gelokaliseerd. Kickdrum slagen ontvangen extra kracht, maar ingesproken podcasts hebben niet het ongevormde lage uiteinde die ontstaat door een meer algemene basboost. Ik vind het echter wel dat de bas een beetje los van de rest van het geluid kan klinken. Dit typeert het Beats X geluid. Je kan er van genieten en heeft een bevredigende impact.

  Goedkoopste Beats X Review

  De treble van de Beats X is redelijk goed gedefinieerd en niet zacht maar ook niet ruw; de midden klanken zijn vol, maar niet echt goed getextureerd. Er is een algemeen gebrek aan fijner detail in deze oordopjes, wat ze vergevend, maar niet echt high-end maakt. Ik vind ook dat de hogere midden klanken een beetje schurend worden wanneer je het volume verhoogt. Het is een teken dat deze hoofdtelefoon niet echt geweldige drivers gebruikt.

  De breedte van de geluidsomgeving is ook niet bepaald indrukwekkend, wat het schaal van het geluid dat deze oordopjes kunnen creëren limiteert.

  Er zijn dus zwakke punten, meerdere zelfs. Ik vind echter wel dat de Beats X een genietbaar geluid creëert die op prijs gesteld zal worden door het overgrote deel van de personen die het geluid van het Beats merk fijn vinden. Het is geen kwaliteit voor audioliefhebbers, maar de oordopjes krijgen het wel voor elkaar om helderheid en solide bas impact goed te beheren.

  Moet ik de Beats X kopen?

  De Beats X oordopjes hebben specifieke functies voor de iPhone (namelijk de Apple W1-chip) die je niet bij andere fabrikanten terugvindt. Ze zijn redelijk comfortabel, passen goed voor hardlopers en de draadloze betrouwbaarheid is uitstekend (het Beats publiek zal er tevreden mee zijn).

  Als geluid echter belangrijker voor je is dan specifieke Apple functies, dan zijn er betere keuzes beschikbaar. De V-Moda Forza Metallo Wireless is bijvoorbeeld een goed voorbeeld van oordopjes met een vergelijkbare prijs die een meer verfijnd geluid leveren.

  Conclusie van deze Beats X review

  iPhone gebruikers zullen de Beats X een droom om te gebruiken vinden, maar je kan een beter geluid voor de prijs krijgen.

  Vergelijk prijzen nu bij

  • Coolblue:
  bekijk aanbieding
 • Bol.com: bekijk aanbieding
 • Wehkamp: bekijk aanbieding
 • LEES OOK:

  Nog niet overtuigd? Ontdek hier onze #1 beste draadloze oordopjes of ga onmiddellijk voor een bluetooth koptelefoon.
  BluetoothKoptelefoon.com
  Logo