Top 5 Draadloze Koptelefoon voor tv

Een draadloze koptelefoon voor tv, is een uitstekende manier om ongestoord tv te kijken. Draadloze koptelefoons kunnen ontzettend handig zijn als je tv wilt kijken zonder je omgeving te storen of iemand wilt helpen die hoorproblemen heeft. Onze selectie draadloze hoofdtelefoons geven je vele opties om uit te kiezen. Laten we eens kijken naar de 5 beste koptelefoons om tv mee te kijken:

Onze TOP 5:

HOOFDTELEFOONS VOOR TVBESTE VOOR:
Sennheiser RS 195Allerbeste hoofdtelefoon voor tv van topklasse kwaliteit» bekijk aanbieding
Sennheiser RS 175Beste koop prijs/kwaliteit verhouding» bekijk aanbieding
Sennheiser RS 5000Beste in-ear voor tv» bekijk aanbieding
Sony MDR-RF895RKBeste goedkope hoofdtelefoon voor tv» bekijk aanbieding
» bekijk alle best verkochte tv koptelefoons

Bekijk hier de TOP 10 bestverkochte draadloze hoofdtelefoons voor tv volgens:

LEES OOK:

Sennheiser RS120-II draadloze open-back koptelefoon

Sennheiser RS120 Draadloze Koptelefoon voor tv

klik om te vergroten

De RS120-II is a supra-aurale draadloos koptelefoonsysteem dat gebruik maakt van FM (frequency modulatie) om het audiosignaal door te geven. De unit bestaat uit een FM-transmitter en een ontvanger – de transmitter doet ook dienst als oplader voor de headset, die gebruik maakt van twee oplaadbare NiMH AAA batterijen die je in de doos vindt. Deze set maakt via analoge inputs verbinding met apparaten, wat ofwel een koptelefoonsocket kan zijn, SCART of phono RCA – gelukkig zijn deze uitgangen op de meeste tv’s te vinden, behalve op de allernieuwste.

De RS120-II geeft je waar voor je geld: de geluidskwaliteit is verrassend goed voor een  FM set, rijk en soepel, met een flinke hoeveelheid baspower. Door het gebruik van FM heeft de koptelefoon een bereik tot  100 meter en kan het signaal zelfs door muren heen gaan. De volumeknop en andere controlelementen zijn handig geplaatst aan de zijkant van de headset. Een extra pluspunt is dat je de transmitter ook aan de muur kunt bevestigen.
Vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue 

TV Ears 2.3 voice clarifying draadloos systeem

TV Ears 2.3 voice koptelefoon

klik om te vergroten

De TV Ears 2.3 draadloze set maakt gebruik van infraroodtechnologie om het signaal naar de ontvanger te sturen, in dit geval een stethoscoopachtige headset. De  ontvanger gaat je oor in, waardoor het geluid goed geïsoleerd wordt. Hoewel je ontvanger redelijk diep je oor in gaat, zit hij verrassend comfortabel, dankzij de schuimrubberen uiteinden. Dankzij de infraroodtransmissie is het geluid helder zonder achtergrondzoem. Zoals met alle infraroodunits moeten transmitter en ontvanger in elkaars gezichtsveld zijn omdat anders het signaal kan uitvallen.

Net als bij de Sennheiser RS120 fungeert de transmitter ook als oplader voor de headset. In dit geval kan hij twee headsets tegelijkertijd opladen. Deze set is uiterst geschikt voor slechthorenden dankzij de ingebouwde “Voice Clarifying Circuitry” die spraak naar de voorgrond haalt. De TV Ears 2.3 verbindt met analoge audio outputs. Als je de speakers van de tv wilt gebruiken terwijl je de headset op hebt, zorg dan dat je de SCART of RCA/phono outputs gebruikt. Hiermee kun je het volume van de tv-speakers los van de headset bijstellen.
Je kan hem vinden bij Amazon.

Sennheiser RS170 draadloze hoofdtelefoon

Sennheiser RS170 koptelefoon

klik om te vergroten

De Sennheiser RS170 is een Kleer Digital draadloos systeem dat ontworpen is voor home listening. Deze closed-back headset levert muziek/homecinema geluid van audiofiele kwaliteit en heeft als extra voordeel dat er geen snoertjes in de weg zitten. Zoals met de meeste draadloze systemen van Sennheiser fungeert ook hier de transmitter als ‘easy-charge’ docking station en kan hij het signaal doorgeven aan tot vier headsets. De base unit heeft bovendien een effectief bereik van 80 meter.

Het geluid is gladjes, vol en gedetailleerd. Doordat je verschillende luistermodes hebt – Dynamic Bass en Surround Sound – kun je het geluid fine tunen voor tv kijken of muziekluisteren. De leren oorkussentjes zorgen voor een comfortabele pasvorm en doordat het design je hele oor bedekt, heeft niemand in de omgeving last van geluid dat uit je koptelefoon lekt. Als je geluidslekkage niet  zo’n probleem vindt en je de voorkeur geeft aan een luchtiger en opener geluid, kijk dan eens naar de RS180 – dat is een  headset met een open-back constructie.
Vergelijk goed de prijzen bij Bol.com & Coolblue

SoundMAGIC WP10 digitale draadloze koptelefoon

SoundMAGIC WP10 koptelefoon

klik om te vergroten

De SoundMAGIC WP10 is een full size digitale draadloze hoofdtelefoon, uitgerust met een zeer kleine transmitter. Daardoor is de unit gemakkelijk mee te nemen op reis. Er zijn vele accessoires, waaronder een oplader, transmitter unit, USB-kabel, een 3.5mm mini jack naar RCA-kabel, een korte 3.5mm naar 3.5mm kabel en een lange 3.5mm naar 3.5mm kabel. Je kunt deze accessoires bewaren in de eveneens bijgeleverde stevige case.

De WP10 is een heel clevere koptelefoon. De transmitter bevat ook een USBDAC voor superieur geluid van je PC of Mac, kabels voor mediaspelers op zakformaat en een RCA lead voor een Hifi verbinding. Mocht de batterij leegraken als je onderweg bent, dan kun je de bijgeleverde kabel gebruiken om van je muziek te blijven genieten. De SoundMAGIC heeft echt z’n best gedaan om voorbereid te zijn op alle omstandigheden.

De koptelefoon zelf heeft dezelfde ongelooflijk comfortabele oorkussentjes als de SoundMAGIC HP100 en HP200 full size koptelefoon, is redelijk licht van gewicht en heeft een goed doordachte set controlknoppen aan de linker oorschelp. De geluidskwaliteit is beter dan die van andere RF koptelefoons en superieur aan de Bluetooth koptelefoons omdat de WP10 gebruik maakt van een 2.4G 16 bit verbinding op CD-kwaliteit. De sound signature is over het algemeen helder en fris, met diepe, maar ingehouden lage tonen.
Te vinden op Amazon.

Sennheiser RS220 draadloos audiofiel koptelefoonsysteem

Sennheiser RS 220 Draadloze Koptelefoon voor tv

klik hier om te vergroten

Sennheiser RS220 is de draadloze hoofdtelefoon waar we allemaal op hebben zitten wachten. Sinds hun eerste verschijning op de audiomarkt zijn er altijd klachten van audioliefhebbers geweest omdat het geluid van de koptelefoon altijd aan het kortste eind trok in vergelijking met niet-draadloze koptelefoons. De Rolls-Royce uit de draadloze scene is erop uit deze beleving te veranderen: hij levert een geluidsprestatie die de concurrentie met enkele betere niet-draadloze hoofdtelefoons aan kan. Digitaal (optisch of coaxiaal) of analoog, de RS220 is ontworpen om een te worden met iedere audio setup.

De set maakt gebruik van wat Sennheiser “Direct Sequenced Spread Spectrum” (DSSS) noemt, waarmee ze de gebruiker voorzien van ongecomprimeerd geluid op CD-kwaliteit.  Het open-back design maakt dat de set een luchtig en transparante presentatie geeft. Het hele systeem is gemaakt van materialen van premium kwaliteit: de luxueuze velours oorkussentjes verdienen het om hier even apart genoemd te worden, aangezien ze garant staan voor uitstekend comfort tijdens langere luistersessies.

Ben jij op zoek naar een audiofiel geluid zonder dat er snoertjes in de weg zitten? Stop met zoeken, de RS220 vervult al je luisterwensen.
Vergelijk hier de prijs.

Ben je er nog niet uit bekijk dan zeker ook:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo