JBL Reflect Mini BT review

JBL Reflect Mini BT Review

€88,55

Beste deal op: bol.combol.com
JBL Reflect Mini BT review
JBL Reflect Mini BT review
€88,55

De JBL Reflect Mini BT koptelefoon is specifiek ontworpen voor sporters, maar zijn lichtgewicht design, sterke geluid en competitieve prijs maken hem ook een uitstekende keuze voor minder zweterige activiteiten. Je leest er alles over in deze JBL Reflect Mini BT review.

JBL Reflect Mini BT review:

Plus- en minpunten in een oogopslag

Positief

  • Licht, compact en comfortabel
  • Waterbestendig design
  • Goede geluidskwaliteit

Negatief

  • Niks voor deze prijs

Vergelijk nu prijzen bij:

Laatste Amazon prijsupdate was: 12/04/2024 16:25
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

JBL Reflect Mini BT review:

Design

Zoals zo veel sport koptelefoons bestaat de Reflect Mini BT uit twee kleine oordopjes welke met elkaar verbonden worden via een korte kabel die achter je nek langsloopt, zodat deze niet tegen je gezicht aan slaat tijdens het hardlopen of achter apparatuur blijft hangen in de sportschool. De afstandsbediening met drie knoppen zit net onder het linker oordopje, zodat hij makkelijk binnen handbereik is. Dat zorgt er ook voor dat de microfoon dicht bij je mond blijft, zodat je inkomende gesprekken kan beantwoorden wanneer dat nodig is.

Goedkoopste JBL Reflect Mini BT Review

De kabel zelf is fijn en stevig en aangezien de Reflect Mini ook waterbestendig is, kan je lekker zweten tijdens je workout en hem schoonvegen wanneer je thuiskomt. En zoals de naam aangeeft is de kabel gemaakt van reflecterend materiaal, wat zal helpen om je zichtbaar en veilig te houden wanneer je in de avond aan het hardlopen bent.

De oordopjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en extreem licht en compact. Ze zijn zelfs zo licht dat de weegschaal die we normaal gesproken gebruiken om koptelefoons te meten niks aangaf. Dat zorgt ervoor dat de oordopjes erg comfortabel voelen en helpt ook om ze op hun plaats te houden wanneer je beweegt. Voor een goede geluidskwaliteit is het belangrijk dat in-ear koptelefoons goed in je oren zitten en JBL levert de Reflect Mini BT met vier verschillende setjes. Er zijn twee setjes met normale kleine oordopjes die rechtstreeks je gehoorkanaal ingaan en twee andere die een extra rubberen ‘hoorn’ hebben die in je oorschelp past, wat bedoeld is om de oordopjes in je oren te houden tijdens trainingssessies.

Geluidskwaliteit JBL Reflect Mini BT

Zelfs wanneer ze goed passen hebben veel goedkope in-ear koptelefoons last van een zwakke bas, terwijl duurdere sport modellen vaak overdrijven met de bas om je te motiveren tijdens een workout. De Reflect Mini BT is meer gebalanceerd, met een goed frequentiebereik (10Hz-22kHz), wat ervoor zorgt dat de koptelefoon een vol, stevig basgeluid biedt, maar zonder het te overdrijven. De midden en hoge frequenties zijn ook sterk, welke zelfs bij hoge volumes details behouden. Als je workout afspeellijst meer bestaat uit een non-stop dansmarathon, dan geef je mogelijk de voorkeur aan koptelefoons die iets meer bas bieden, maar het meer gebalanceerde geluid van de Reflect Mini BT zorgt ervoor dat de oordopjes goed werken met verschillende muziekgenres, ongeacht van de hoeveelheid calorieën die verbrand worden.

Beste JBL Reflect Mini BT Review

De kers op de spreekwoordelijke taart in een goede accuduur. De kleine oordopjes van de Reflect Mini BT suggereren een relatief korte accuduur, maar JBL beweert dat ze het tot wel acht uur volhouden als je ze volledig opgeladen hebt. Als je graag erg hard naar muziek luistert tijdens oefeningen, dan zal dat waarschijnlijk dalen naar vijf of zes uur, maar daarmee kom je nog steeds prima door een workout en het is ook een goede accuduur voor rustigere activiteiten, zoals elke dag in de trein naar het werk/school.

Conclusie van deze JBL Reflect Mini BT review

Het is mogelijk om een klein fortuin aan Bluetooth koptelefoons te spenderen, maar JBL biedt volgens ons een winnaar aan met de Reflect Mini BT. Deze oordopjes van €79 klinken geweldig en het stevige waterbestendige design betekent dat ze meer dan voldoende zijn voor je dagelijkse ritjes in de trein en hardloopsessies. Voeg hier nog het gemak van draadloos gebruik aan toe en je krijgt een hoop positiefs voor een lage prijs.

Vergelijk nu prijzen bij:

Laatste Amazon prijsupdate was: 12/04/2024 16:25
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
Opgelet! Geraak je er niet uit. Bekijk dan onze #1 beste JBL draadloze oortjes

LEES OOK:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo