Nokia Purity Pro review van Monster

Nu de geluidstechnologie alsmaar geavanceerder wordt eisen muziekliefhebbers, die het beste van het beste willen, koptelefoons van absolute topkwaliteit. Er zijn zeker en vast meerdere koptelefoons die je deze ervaring bieden, maar de Nokia Purity Pro is een voorloper omwille van zijn draadloze dual port bluetooth, NFC compatibiliteit, geweldige geluidskwaliteit, innovatieve simpliciteit en weelderige stijl en comfort. Deze koptelefoons van topkwaliteit zullen je verwachtingen overtreffen en je luisterervaring sterk verbeteren. Lees onze Nokia Purity Pro review verder om meer te weten te komen.

LEES OOK:

 

Dual Port Bluetooth, NFC Compatibiliteit en meer

Nokia Purity Pro

klik om te vergroten

Wanneer je in een  product investeert dat zo geweldig is als de Nokia Purity Pro, dan verwacht je ook geen problemen tijdens het gebruik en maximale compatibiliteit met al je toestellen. De bluetooth verbinding van deze koptelefoon verzekert dat je geen problemen hebt met kabeltjes indien je de koptelefoon wil koppelen aan je favoriete gsm, laptop, televisie of ander toestel met bluetooth capaciteit. Zonder kabels beschik je over een ongekende vrijheid en flexibiliteit. Je kan makkelijk rondstappen zonder dat je de lengte van je kabel moet aanpassen, je kan werken zonder dat je toestellen stukmaakt omdat je over de kabel bent gestruikeld. Terwijl je reist kan je nu ook muziek luisteren zonder dat gebonden gevoel. De Nokia Monster Purity is tot meer in staat dan één enkele bluetooth verbinding. Je kan meerdere verbindingen tegelijkertijd aangaan. Dit wil zeggen dat je de koptelefoon tegelijk met je GSM en laptop kan verbinden. Deze topeigenschap zal je veel tijd besparen, je kan namelijk makkelijk en vlot tussen toestellen switchen. Geloof het of niet, er is nog meer! Deze ongelooflijke koptelefoon is compatible met NFC, dit wil zeggen dat je jouw koptelefoon met andere toestellen kan koppelen door ze gewoon tegen elkaar te tikken. Eens je een koptelefoon met deze eigenschap bezit, wil je geen ander toestel meer dat hier niet toe in staat is! Om nog maar eens in herhaling te vallen, de lijst met eigenschappen stopt nog niet. Je kan niet alleen naar je favoriete muziek luisteren, je kan met deze koptelefoon ook telefoongesprekken voeren via bluetooth, de microfoon is mooi weggewerkt in de koptelefoon. Al deze ongelooflijke eigenschappen zouden overbodig zijn als de geluidskwaliteit niet op en top was. Het is tenslotte nog altijd een koptelefoon, de geluidskwaliteit is dus het belangrijkst. Je moet echter niet vrezen. Deze koptelefoon springt er echt bovenuit op dat vlak. Maar wacht, er is nog meer.

>>> klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersratings >>>

Geweldige geluidskwaliteit met actieve noise-cancellation

Nokia Purity Pro zwart monster

klik om te vergroten

De geluidskwaliteit van de Nokia Purity pro is onberispelijk. Volgens alle beoordelingen van deze futuristische koptelefoon, zorgt hij voor heldere geluiden met geweldige bas en biedt hij de “best mogelijke geluidskwaliteit” via een draadloze of bekabelde verbinding. De Nokia Purity Pro is een draadloze stereokoptelefoon die geleverd wordt met Apt-X geluidsonderdrukking en AAC/Aptec kraakheldere audio, dit garandeert dat je de best mogelijke geluidskwaliteit krijgt. Er zijn nog meer geweldige eigenschappen op vlak van geluidskwaliteit. Deze koptelefoon beschikt over actieve noise-cancellation (lees ook: welke is de beste noise-cancelling koptelefoon) die op een actieve manier lawaai uit de omgeving en achtergrond onderdrukt, waardoor je luisterervaring sterk verbetert. Ben je het beu dat je muziek altijd verstoord wordt door lawaai van vliegtuigen, treinen, metro’s, je vrienden die tv kijken, of andere irritante dingen? Maak je geen zorgen meer! Het actieve geluidsonderdrukkende systeem van deze koptelefoon verzekert dat je een positieve en lawaaivrije luisterervaring hebt. Nog iets waar de Purity Pro in uitblinkt is eenvoud van gebruik. Je denkt misschien dat al deze eigenschappen een gecompliceerd product maken van deze koptelefoon. In feite is dat helemaal niet waar. 

Innovatieve simpliciteit

Nokia Purity Pro review

klik om te vergroten

Wanneer je de Nokia Monster Purity bovenhaalt schakelt deze zichzelf meteen aan en koppelt hij zich aan het laatst gebruikte toestel… Je moet echt niets doen, je plooit de koptelefoon gewoon uiteen! Met deze functie onderscheidt de Monster Purity zich van de competitie. Maar hier stopt de innovatie niet. Als er geen compatibel bluetooth toestel binnen bereik is, zal de Monster Purity je met een computerstem uitleg geven hoe je de koptelefoon moet koppelen aan een compatibel toestel. dit is met andere woorden een intelligente koptelefoon die je zegt wat je moet doen! De koptelefoon beschikt ook over afstandsbediening, hiermee kan je de basisfuncties van de koptelefoon controleren zonder dat je jouw muziekspeler moet bovenhalen. Het linkeroorstuk heeft een speel/pauzeknop en een volgende/vorige-knop, het rechteroorstuk beschikt dan weer over de volumeregeling. Al deze geweldige eigenschappen hebben geen gevolgen voor de batterijduur; deze koptelefoon kan 24 uur muziek afspelen en 165 uur stand-by staan. Deze koptelefoon is heel innovatief en simpel in gebruik, je luisterervaring zal nog nooit zo vlekkeloos verlopen zijn. 

 

Nokia Purity Pro review, weelderige stijl en comfort.

De Nokia Purity Pro koptelefoon heeft grote, brede, rechthoekige oorstukken die je oren comfortabel omvatten terwijl ze er toch strak, luxueus en futuristisch uitzien. Je kan kiezen uit vier verschillende felle kleuren (zwart, rood, wit, geel), zodat hij perfect bij je past. Je kan deze koptelefoon uren dragen zonder dat hij comfortabel aanvoelt. Hij is ook zeer licht en makkelijk opplooibaar, waardoor je hem makkelijk kan meenemen en wegbergen zonder dat hij te veel plaats inneemt. Elke serieuze muziekliefhebber moet zeker eens nadenken over de Nokia Monster Purity. Zoals hierboven reeds beschreven zorgt deze koptelefoon er voor dat jouw muziek beter klinkt, dat je bediening van je koptelefoon eenvoudiger wordt, en dat je er ook stijlvoller uitziet. Dit toestel zal je verwachtingen eindeloos overtreffen en is zijn investering meer dan waard.

>>> klik hier voor meer info, prijzen & gebruikersratings >>>

Tags:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo