Jabra Halo Smart review

Laten we een nieuwe nekband stijl koptelefoon verwelkomen, de Jabra Halo Smart, welke beschikbaar is voor €90. Wat is zo speciaal aan dit model? Nou aangezien hij van Jabra is, zou je hopen dat het een erg goede headset voor het voeren van telefoongesprekken is. En dat is het geval met meerdere microfoons en geluidsreductie technologie die helpt om geluiden van buitenaf, zoals wind te onderdrukken. Hij is ook waterbestendig en heeft een erg goede batterijduur, met 17 uur praat tijd en 15 uur muziek luisteren. In deze Jabra Halo Smart review zullen we kijken wat deze koptelefoon zoal te bieden heeft.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Jabra Halo Smart review:

Features

Hij heeft een aantal noemenswaardige extra features. Zo blijven de oordopjes magnetisch aan elkaar vastzitten, zodat ze niet rondslingeren wanneer je ze niet in je oren hebt. Je draagt hem een beetje als een hanger of je kan de oordopjes vastmaken aan een plek op de nekband om slingeren te voorkomen. In de handleiding wordt aangegeven waar je de oordopjes moet plaatsen om ze magnetisch te verbinden.

Wanneer iemand je belt vibreert de nekband en je kan het gesprek beantwoorden door de oordopjes uit elkaar te trekken. Vervolgens doe je een of beide oordopjes in je oren.

De gratis Jabra Assist app voor iOS en Android werkt met de Halo Smart. Deze app doet niet een hoop, maar je kan een berichten lees feature activeren, zodat je inkomende notificaties kan horen. Hieronder vallen bijvoorbeeld kalender evenementen en inkomende e-mails (alleen het onderwerp en onderwerp naam). Er is ook een ‘Vind mijn Jabra’ feature, waarmee je je headset kan vinden als je deze kwijt geraakt bent.

Drie verschillende afmetingen van oordopjes worden meegeleverd, maar we waren een beetje teleurgesteld dat we geen van deze goed passend in onze oren konden krijgen. We moesten extra grote oordopjes van een andere koptelefoon losmaken om ze passend te krijgen. De grotere oordopjes maken echt een groot verschil.

Vergelijk prijzen nu bij:

Dit was echter het enige probleem dat we met deze koptelefoon hadden. Hij werkte voor de rest goed en we ervoeren maar een kleine hoeveelheid Bluetooth problemen.

Als je de koptelefoon goed passend kan krijgen met de meegeleverde oordopjes (en het overgrote deel van de mensen zou dit moeten lukken), dan is dit een redelijk klinkende Bluetooth koptelefoon. Hij mist een beetje helderheid, maar de bas was voldoende en hij klonk erg soepel. We hebben op het internet wat kritische opmerkingen over de bas gelezen, maar wij verwachten dat dit komt omdat deze personen de koptelefoon niet goed passend konden krijgen. Met geluid isolerende koptelefoons zoals deze verlies je een hoop bas en geluidskwaliteit wanneer je ze niet goed passend kan krijgen.

Beste Jabra Halo Smart Review

 

Conclusie Jabra Halo Smart review

Uiteindelijk denken we dat dit een fijne nekband stijl headset is, welke op hetzelfde publiek is gericht als de LG Tone. Wij vinden vooral de oprolbare oordopjes feature van sommige Tone modellen erg makkelijk.

We vinden echter wel dat Jabra een kans heeft gemist om de Halo Smart iets meer divers te maken. Ja hij is waterbestendig, wat betekent dat je er mee kan joggen, maar de kans is groot dat de oordopjes uit je oren vallen tijdens het rennen en zweten. Wing stijl oordopjes zouden het makkelijk een sport koptelefoon maken. Bose, Monster, Plantronics, Jaybird en zelfs Samsung levert deze stijl oordopjes bij sommige in-ear modellen. Jabra ook, maar alleen bij de Sport Coach en Sport Pulse Wireless.

Vergelijk prijzen nu bij:

Een aantal kleine veranderingen en meer oordopjes (voornamelijk XL afmetingen) zouden dit een uitstekende koptelefoon maken. Alhoewel hij niet een hoop doet om zich te onderscheiden op het gebied van design, lijkt hij stevig gebouwd, presteert hij goed als een headset en biedt hij een redelijke geluidskwaliteit voor muziek als je hem goed passend kan krijgen.

 

LEES OOK:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo