Skullcandy Crusher Wireless review

Muziek onderweg is wat iedereen vandaag de dag wil. Elke serieuze muziekliefhebber wil daarvoor een koptelefoon hebben die makkelijk om te vervoeren is en goede kwaliteit biedt. Skullcandy staat er bekend om dat ze kwalitatieve lage frequenties bieden waar zelfs de grootste basliefhebbers van onder de indruk zijn. Dankzij de nieuwste optimalisatie technologie, geeft de Skullcandy Crusher Wireless je een bas die je nooit zou verwachten bij een draadloze koptelefoon. Draadloze technologie is vooral populair bij oordopjes, maar over-ear koptelefoons kunnen meer bieden. Hun grotere afmetingen maken het namelijk mogelijk om meer technologie in de koptelefoon te stoppen, wat veel meer functionele producten en nog meer indrukwekkende geluidskwaliteit biedt. Hij is een perfect voorbeeld van wat je zoekt in een draadloze koptelefoon en in deze Skullcandy Crusher Wireless review zullen we uitgebreid kijken wat hij zoal te bieden heeft.

Draadloze technologie maakt draagbare muziek makkelijker dan ooit. Dankzij de ontwikkelingen in draadloze technologie en constante verbetering in Bluetooth compatibiliteit, hebben we nu de mogelijkheid om met nagenoeg elk persoonlijk apparaat toegang te krijgen tot onze muziek. We hebben niet langer eindeloze kabels nodig. Het moeilijke met draadloze technologie is echter om een goede geluidskwaliteit te bieden ondanks de kwaliteit die een draadloze transmissie verliest. De positieve kant van dit is tweezijdig. Ten eerste zijn er indrukwekkende verbeteringen voor de technologie doorgevoerd, wat de geluidskwaliteit van draadloze transmissie veel beter maakt. Daarnaast wegen de voordelen van draadloze technologie en de grote hoeveelheid functies van draadloze koptelefoons veel zwaarder dan de geringe kwaliteitsverliezen. We zullen kijken of de Skullcandy Crusher Wireless ook in dit straatje past.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Skullcandy Crusher Wireless review:

Design

De Skullcandy Crusher Wireless koptelefoon is veel minder opvallend dan voorgaande producten van het bedrijf. Ze zijn gegaan voor een puur matte zwarte uitstraling, van de kussens tot de oorschelpen (andere kleuren zijn ook mogelijk). De koptelefoon heeft een onopvallend Skullcandy logo op de hoofdband, net boven de oorschelpen (ook zwart), maar met een lichte glans. De oorschelpen zelfs zijn normaal zonder details of logo’s. Ondanks het feit dat de koptelefoon monochromatisch is, behoudt hij een uitstraling van stijl en mode die iedereen mooi zal vinden.

Goedkope Skullcandy Crusher Wireless Review

De besturingen zitten op de oorschelpen en bestaan uit volume, afspeelfuncties, geluidsisolatie en een USB/audio aansluiting. Er is ook een ingebouwde microfoon, zodat je met gemak een telefoongesprek kan voeren of aannemen.

De koptelefoon heeft een opvouwbaar design, wat erg handig is als je hem niet gebruikt, zodat hij veel makkelijker om te transporteren is. Er wordt ook een reis case meegeleverd voor nog meer bescherming onderweg.

 

Bouwkwaliteit

Wanneer je een kwalitatieve koptelefoon koopt, dan is het laatste wat je wilt een product die niet goed tegen gebruik kan en daardoor snel slijt. Skullcandy heeft de Crusher Wireless met kwaliteit en vakmanschap in gedachten ontwikkeld, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij uit elkaar valt. Om te beginnen krijg je traagschuim oorkussens. Deze zijn niet alleen comfortabel, maar houden het langer uit dan goedkope schuim oorkussens.

Beste Skullcandy Crusher Wireless Review

De kwalitatieve plastic is zowel stijlvol als duurzaam. Alhoewel je niet al te ruig met de koptelefoon om zou moeten gaan, zal hij een hoop krassen en deuken kunnen weerstaan tijdens normaal gebruik. Alle andere onderdelen zijn gemaakt met zorg om de gebruiker gerust te stellen. De knoppen zijn stevig en de aanpassingsmogelijkheden bewegen met sterkte en stevigheid. Je hoeft je geen zorgen te maken dat knoppen loskomen of zwak zijn. Zodoende wordt de algehele levensduur van de koptelefoon verlengt.

Voor nog meer bescherming is er de meegeleverde carry case. De mogelijkheid om in elkaar te klappen maakt hem makkelijk om te transporteren en in de case te doen en limiteert ook de blootstelling tijdens het vervoeren. Aangezien dit een koptelefoon is die je ongetwijfeld wilt beschermen, zorgt Skulcandy ervoor dat ze je de bovenhand en design van een product geven die het lang uithoudt hebt.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Geluidskwaliteit Skullcandy Crusher Wireless

Geluidskwaliteit is ongetwijfeld een van de belangrijkste features van audio apparatuur. Draadloze koptelefoons bieden misschien niet dezelfde audio ervaring als je thuisbioscoop setje, maar de verschillende bedrijven doen zeker hun best om de perfecte audio ervaring na te bootsen en het in iets te stoppen dat je makkelijk met je mee kan nemen. Skullcandy heeft zijn best gedaan om de draadloze geluidstransmissie te optimaliseren door aanpassingsmogelijkheden voor geluid aan te bieden die het makkelijk dan ooit maken om de geluidservaring te krijgen uit je draadloze koptelefoon die je wilt. Met deze aanpassingsmogelijkheden kan je bijvoorbeeld de hoeveelheid bas veranderen zodat dit bij je smaak past en het geluid te optimaliseren voor de geluidsbestanden die je luistert. Je kan de bas verhogen voor dubstep of het verlagen voor podcasts.

Goedkoopste Skullcandy Crusher Wireless Review

De Skullcandy Crusher Wireless heeft gestemde audio drivers voor rijke, verfijnde akoestische geluiden, die duidelijk en aangenaam genoeg zijn om de hele dag naar te luisteren. Een van de meest opvallende features is echter de stereo haptische bas. Deze feature levert bas frequenties voor elk oor voor echte links/rechts variabele bas. Nog beter, is dat de koptelefoon je een werkelijk waar inlevende bas biedt die je fysiek kan voelen. Haptische bas is ontwikkeld om toegang te krijgen tot lage frequenties die normaal gesproken simpelweg ontoegankelijk zijn voor koptelefoons, wat je een zeer inlevende bas ervaring biedt die geen enkele basliefhebber kan negeren.

Skullcandy heeft daarnaast ook geen opofferingen gemaakt voor de andere frequenties. De treble is scherp en kristalhelder en het midden bereik is natuurlijk. Alles komt samen als een perfect gebalanceerde geluidsomgeving die je aan kan passen aan je eigen voorkeuren. Wanneer je dacht dat het niet beter kon, zorgt de geluidsisolatie feature er voor dat omgevingsgeluid tegen gehouden wordt, zodat jij kan focussen op wat belangrijk is, je muziek.

 

Comfort

Aangezien de Skullcandy Crusher Wireless de soort koptelefoon is waar je zoveel mogelijk naar wilt luisteren, is het van vitaal belang dat hij comfortabel genoeg is om zo lang mogelijk naar te luisteren. Het bedrijf heeft er zonder twijfel voor gezorgd dat ze alle belangrijke punten aanpakte tijdens het ontwerpen van de Crusher, aangezien we erg onder de indruk waren van hoe licht en comfortabel hij was.

Dankzij de traagschuim oorkussens vormt deze koptelefoon perfect op basis van de vorm van je gezicht, het maakt niet uit wat voor vorm je hebt. Met een zachte deklaag over de traagschuim bieden de oorkussens optimale comfort, waar je zeker van kan zijn dat het de hele dag comfortabel blijft. Qua afmetingen zijn ze groot genoeg om grotere oren te bedekken, maar klein genoeg dat ze niet te groot voelen op kleinere hoofden. Het perfect passen helpt bij de algehele geluidskwaliteit, waardoor de hele ervaring beter wordt.

Skullcandy Crusher Wireless

De gevulde hoofdband is beter dan de meeste middenklasse koptelefoons. De vulling zorgt ervoor dat je de koptelefoon uren kan dragen zonder last te krijgen van ongemak. De unieke hoofdband kussen is zo ontworpen om geen spanning op de tedere plekken op je hoofd uit te oefenen en het is aanpasbaar, zodat je nog meer aan kan passen hoe ze perfect bij je unieke hoofdafmetingen passen.

Met een gewicht van maar 680 gram is hij ook erg lichtgewicht. Het kan frustrerend zijn om de perfecte koptelefoon te vinden die je alles biedt wat je wilt, maar te zwaar is om erg lang te dragen. Gelukkig is de Crusher zo comfortabel, dat ongemak geen obstakel zou moeten zijn.

Vergelijk prijzen nu bij:

 

Functionaliteit

Het is moeilijk om een goede draadloze koptelefoon te vinden die ook nog eens indrukwekkende features biedt. Het is echter de norm geworden, aangezien steeds meer gebruikers verwachten dat hun koptelefoon een goede compatibiliteit, accuduur en makkelijke besturingen biedt. Skullcandy heeft ook op dit gebied zeker geen fouten gemaakt. Alhoewel de aanpasbare bas een van onze favoriete feature is, zijn er nog een hoop andere waar we ook van onder de indruk waren.

Om te beginnen biedt de Skullcandy Crusher Wireless een uitstekende accuduur van 40 uur. Dit is een koptelefoon die je een week lang kan gebruiken, zonder dat je ook maar een keer hoeft te zoeken naar een kabel. Met ingebouwde besturingen, waaronder de mogelijkheid om gesprekken aan te nemen en te voeren met de ingebouwde microfoon en zonder dat je je muziek hiervoor hoeft te stoppen, is dit een multifunctionele koptelefoon die bedoeld is voor gebruikers die het maximale uit hun geluidsapparatuur willen halen. Je kan makkelijk heen en weer schakelen tussen conferentiegesprekken en je favoriete afspeellijst, zonder een beat over te slaan.

De Bluetooth compatibiliteit geeft gebruikers de mogelijkheid om draadloos met hun media te verbinden zonder ze fysiek met hun apparaat te verbinden. Dit maakt het makkelijk om de koptelefoon overal en op elk moment te gebruiken. Hij geeft je de voordelen van een geweldige koptelefoon, maar zonder de lastige kabels en accessoires die je tegenhouden.

 

Conclusie van deze Skullcandy Crusher Wireless review

Skullcandy producten worden vaak geassocieerd met een enorm prijskaartje die sommige gebruikers niet altijd gerechtvaardigd vinden. Dit kan vooral een grijs gebied zijn met draadloze koptelefoons, aangezien bedrijven verleidt kunnen worden om een premium prijs te vragen voor producten die een hoop features hebben, maar niet noodzakelijk de kwaliteit bieden die verwacht wordt.

De Skullcandy Crusher Wireless is niet zo’n voorbeeld. Hij is gebouwd met vakmanschap en kwalitatieve materialen, hij is een zeer functionele draadloze optie die de dagelijkse slijtage kan weerstaan en je kan hem zonder problemen transporteren met zijn compacte design. Het echte verkooppunt is echter het aanpasbare geluidsprofiel. Als een leider in koptelefoons die je de beste bas frequenties bieden, heeft Skullcandy zich overtroffen met de Crusher Wireless. Je zal niet alleen de laagste bas ervaren die je waarschijnlijk zal vinden in een koptelefoon, maar je kan hem ook aanpassen, zodat je ervoor kan zorgen dat hij bij je persoonlijke voorkeur past.

Vergelijk prijzen nu bij:

We hopen dat je genoten hebt van deze Skullcandy Crusher Wireless review.

 

LEES OOK:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo