Sennheiser MM 450-X review

  • De plussenDe knoppen waarmee je je muziek en telefoon bedient zijn groot en handig geplaatst.
  • De minnen: Door de Bluetooth technologie, is de bas wat teleurstellend, zelfs als je het volume opdraait.
  • De uitslag: 8.13/10

Als je het geld hebt en houdt van heldere hoge tonen en goede middentonen, dan zul je plezier hebben van de Sennheister MM450-X koptelefoon.

Vergelijk prijzen bij:

LEES OOK:

Sennheiser MM 450-X review

klik om te vergroten

Sennheiser is een krachtige speler in het spel van persoonlijke audioproducten en hun MM 450-X Bluetooth koptelefoon draagt met recht de naam Sennheiser. De knoppen van de 450-X koptelefoon zitten aan de buitenste oorschelp en zijn groot en makkelijk op de tast te vinden. Actieve omgevingsgeluiddempende technologie sluit je oren van de buitenwereld af, waardoor je naar professioneel geluid kunt luisteren. Aangezien deze koptelefoon gebruik maakt van Bluetooth technologie, zul je wel iets aan kwaliteit moeten inleveren, vooral als je meer dan 5,5 meter van het basisstation weg bent, maar desondanks zal de kwaliteit van deze koptelefoons je waarschijnlijk goed bevallen.

>>> Klik hier voor meer info, prijzen & ratings >>>

klik om te vergroten

Sennheiser Bluetooth stereo koptelefoon heeft een paar features die hem met kop en schouders boven de concurrentie uit laat steken. De 450-X koptelefoon gebruikt NoiseGard technologie waarmee tot 90% van het omgevingsgeluid buiten de koptelefoon geblokkeerd wordt. Je kunt dit feature handmatig aan of uit zetten. Als je in een lawaaierige omgeving bent, zul je het verschil zeker merken als de NoiseGard aan staat. Een ander goed feature van deze koptelefoon is de TalkThrough functie. Als je de geluiddempende functie aan hebt staan en iemand wil iets tegen je zeggen, dan zet je gewoon de TalkThrough functie aan: je muziek pauzeert en de demper schakelt zichzelf uit. De microfoontjes aan de buitenkant van de oorschelpen vangen vervolgens het geluid van de spreker op. Wanneer het gesprek voor bij is, zet je de geluidsdemper weer aan en begint je muziek weer te spelen.

Zelfs zonder geluidsdemper aan zul je de geluidskwaliteit van de koptelefoon op prijs stellen. Wij konden met deze koptelefoon van alle muzieksoorten genieten, of het nu hip-hop of jazz was. De koptelefoon speelt namelijk genoeg hoge en middentonen om individuele instrumenten te kunnen herkennen. De bas was opvallend zacht in vergelijking met krachtigere koptelefoons, wat een minpunt kan zijn als je een basjunkie bent. De bas is aanwezig, hij zal alleen je huis niet op z’n grondvesten laten schudden. Als we één ding moeten noemen dat Sennheiser perfect gedaan heeft met de 450-X Bluetooth koptelefoon, dan is het wel de lay-out van de knoppen. Aan de buitenkant van de rechter oorschelp zitten de knoppen voor skip track, volume and pause/play. Met de play doet ook dienst als knop om gesprekken mee aan te nemen en als pairing knop. De pairing functie werkt foutloos. Zodra je de koptelefoon gelinkt hebt aan een apparaat, herinnert de koptelefoon zich dit apparaat de volgende keer dat je Bluetooth inschakelt. Deze koptelefoon kun je opvouwen en gemakkelijk opbergen in de bijgeleverde reishoes. Sennheiser biedt 2 jaar garantie op de 450-X koptelefoon.  Je kunt de handleiding van de Sennheiser website downloaden, fora bezoeken om te zien wat anderen over de koptelefoon zeggen en je aanmelden bij de social media community om jouw ervaring met anderen te delen. We hebben wel gemerkt dat het wat langer dan gemiddeld duurt voor je hulp krijgt van de e-mail support, dus mocht je hulp nodig hebben raden we je aan te bellen.

 

Sennheiser MM 450-X samenvatting

klik om te vergroten

8.1/10 De Sennheiser MM 450-X koptelefoon is een uitstekende manier om naar muziek te luisteren of video’s te bekijken. Het lichtgewichtdesign en de handig geplaatste knoppen zijn absoluut pluspunten. De bas is wat aan de zachte kant, zelfs als je het volume opgedraaid hebt, maar de actieve NoiseGard technologie helpt omgevingsgeluid te blokkeren, waardoor je in rust van je entertainment kunt genieten.

 

Vergelijk prijzen bij:

 

BluetoothKoptelefoon.com
Logo