Logitech lanceert 2 nieuwe game koptelefoons

Logitech (of Logi) heeft niet één, maar twee nieuwe koptelefoons aangekondigd voor de gamers onder ons. Technisch gesproken is een daarvan gewoon een draadloze variant van de andere, met een paar extra’s. Het eerste model is de G633 Artemis Spectrum, terwijl zijn draadloze broertje de naam G933 Artemis Spectrum wireless draagt.

Welk model je ook kiest, je zult ongetwijfeld blij zijn dat ze er allebei uitzien alsof ze uit een futuristische film zijn geplukt – ze zijn afgewerkt met behoorlijk strakke ontwerken, en een gaasvorming materiaal dat ze perfect maakt voor zelfs de langste gamesessies. Beide modellen maken gebruik van de nieuwste 40mm-speakers van Logitech, om het geluid dat extra beetje realisme mee te geven. Ze hebben een gevoeligheid van 107dB, en ze kunnen je allebei laten geloven dat je middenin een 7.1 Dolby Surround-systteem zit. Oftewel, ze klinken fantastisch.

 

Een van de coolere eigenschappen van deze koptelefoon is het feit dat je hem kunt gebruiken met de twee grootste gameconsoles: de Xbox One en de PS4. En het is geen probleem als je vindt dat je daar met je game-PC boven staat; ze zullen probleemloos werken zolang je Windows 7 of hoger draait (hopelijk hoger). Mocht je van plan zijn om het meeste te halen uit dat 7.1 Surround-geluid, dan kun je ook nog de meegeleverde USB-mixadapter gebruiken om films te bekijken met de G933 Spectrum wireless.

Zoals de naam al doet denken is deze volledig draadloos, met een 2.4GHz-verbinding in plaats van een kabel, waarmee je tot 12 uur kunt spelen zonder verlichting, of 8 uur met het licht aan. Als je toevallig een of andere superheld bent, en langer kunt spelen dan dat, kun je altijd nog de 2.5mm-kabel gebruiken om niks te hoeven missen. Beide modellen hebben ook aanpasbare accenten met RGB-verlichting en programmeerbare G-knoppen voor directe toegang tot je favoriete commando’s of muziekinstellingen. Je kunt zelfs de equalizer afstellen, en persoonlijke profielen opslaan waar je gelukkig van wordt.

Geen van beide koptelefoons is op het moment te koop, maar je kunt beiden voorbestellen van de website van Logitech. De G633 Artemis Spectrum en G933 Artemis Spectrum wireless kunnen worden aangekocht voor respectievelijk $149 en $199.

BluetoothKoptelefoon.com
Logo