Jabra Steel: Bluetooth in een stevig jasje

Het is lastig te ontkennen: Bluetooth kan fantastisch zijn, maar kleine draadloze apparaatjes zijn niet altijd even stevig. Bluetooth-apparaten met water- en zweetbestendigheid kunnen overal mee naartoe gaan, maar op een gegeven moment houden ze het niet meer vol. Jabra gaat de strijd aan met dat noodlot, en doet dat met de Jabra Steel. De STEEL is een robuuste Bluetooth headset die stevig genoeg is om overal mee naar toe te nemen, ook al zijn de luisteromstandigheden niet ideaal.

De STEEL is voorzien van Bluetooth om verbinding te kunnen maken met de meeste Bluetooth-apparaten, en kan inkomende gesprekken opnemen. Voor Android-apparaten ondersteunt hij ook Google Now, kan hij SMS’jes voorlezen, en kun je stemgestuurd mensen bellen. Hij kan ook worden gebruikt in relatief ruwe omstandigheden zoals water, verf, stof, wind, of extreme temperaturen. Wat heb je ten slotte aan telefonie en Google Now als de omgeving even niet meezit?

Wat betreft hardware: de headset is uitgerust met extra grote knoppen, dus de gebruiker kan de functies van de headset zelfs gebruiken met handschoenen of natte handen. De ergonomische vorm en oorhaak dragen bij aan het imago van de STEEL als de tank onder de headsets, en hij kan dan ook misbruik en vallen met gemak overleven – al zou dat sowieso niet zo’n probleem moeten zijn met zijn gewicht van 10 gram.

Je kunt de  STEEL zes uur lang gebruiken met een bereik van 30 meter, en je kunt hem meenemen in minder dan perfecte omstandigheden met dank aan de IP54-rating voor stof, water, en impactbestendigheid. De STEEL is sindskort te verkrijgen voor ongeveer €123.

Vergelijk prijzen bij:

 

>> Klik hier voor onze Bluetooth Headset TOP 5

BluetoothKoptelefoon.com
Logo