Denon AH-NCW500 review

Opgelet! Deze koptelefoon is niet meer leverbaar. Bekijk hier de opvolger: Denon AH-GC30

De technologie heeft het voorbije decennium enkele serieuze stappen voorwaarts gezet met toestellen zoals smartphones, tablets,… Ook de koptelefoons zijn verbeterd. De dagen van simpele koptelefoons met veel achtergrondlawaai zijn bijna voorbij. Op vlak van koptelefoons is er momenteel één toestel dat opvalt: de Denon AH-NCW500 bluetooth koptelefoon heeft de lat veel hoger gelegd. Dit excentrieke maar robuuste elektronische meesterwerk beschikt over een karrenvracht aan speciale eigenschappen en functies, maar laten we eerst eens nadenken over de hoeveelheid werk en aandacht die er in deze koptelefoon is gekropen.

Vergelijk nu prijzen bij:

Laatste Amazon prijsupdate was: 29/05/2024 15:11
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
klik om te vergroten

De Denon AH-NCW500BK, ook bekend als de Denon Globe Cruiser, stelt perfect de technologische mindset van vandaag voor. In deze gedigitaliseerde wereld waarin iedereen wel een soort van lees- of luistertoestel heeft (zelfs eReaders hebben klankcapaciteiten om audioboeken te ondersteunen), is er meer vraag naar een koptelefoon die onze luisterervaring verbetert. Er zijn enkele fabrikanten die een poging gewaagd hebben, maar Denon is de enige die er volkomen in geslaagd is. Er gaat veel denkwerk vooraf aan het maken van de perfecte koptelefoon. Ja, het geluid speelt een belangrijke rol voor een koptelefoon die bij de beste wil horen. Omdat mensen tegenwoordig veel meer tijd spenderen aan het beluisteren van hun favoriete afspeellijsten, boeken, films en meer, is comfort een heel belangrijk punt. Je moet ook rekening houden met de duurzaamheid en het vakmanschap. Wie wil er tenslotte geld spenderen aan een product dat niet lang meegaat. De koptelefoon moet ook over eigenschappen beschikken waardoor hij opvallend beter doet dan de rest, zelfs tegenover de absolute top. Wat als ik zeg dat de Denon koptelefoon al het voorgaande en meer waarmaakt. De details die je terugvindt in het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van die kunstwerk is verbluffend.

Laten we het eens hebben over de eigenschappen die dit stukje technologie tot een kunstwerk verheffen.

LEES OOK:

Actieve noise-cancellation

Deze koptelefoon is ontwikkeld met geïntegreerde noise-cancellation die subtiel zijn werk doet en daarbij externe geluiden tot een minimum beperkt, dit komt de algehele luisterervaring ten goede. Deze eigenschap is ontworpen om storende geluidsgolven weg te werken, terwijl consistente geluidsgolven doorgelaten worden. Bijvoorbeeld, wanneer op een lijnvlucht iemand achter jou een kop laat vallen, zal het grootste gedeelte van dat geluid geblokkeerd worden. Langs de andere kant zal je de vluchtinstructies van de piloot wel kunnen horen (zolang je het volume niet te hard zet). Dit laat toe dat je jezelf volledig kan onderdompelen in jouw muziek zonder dat je totaal niks meer van je omgeving hoort. De dingen die je moet horen zul je ook horen.

Draagbaarheid van de Denon AH-NCW500

klik om te vergroten

Draagbaarheid is een extreem belangrijke factor voor een koptelefoon, zeker voor iemand die vaak reist. Je wilt een koptelefoon die makkelijk weggestopt kan worden, terwijl je ook wil dat hij makkelijk toegankelijk is. De Denon AH-NCW500 is het toppunt van draagbaarheid. De koptelefoon beschikt over Bluetooth 3,0 draadloze connectiviteit. Hij beschikt ook over een geïntegreerde microfoon waarmee je oproepen kan beantwoorden en waarmee je ook kan communiceren met andere draadloze toestellen. Je kan dus makkelijk overgaan van muziek beluisteren naar het beantwoorden van een belangrijke oproep. Denon vond simpele draadloze connectiviteit niet voldoende. Deze koptelefoon beschikt ook over een geïntegreerd controlesysteem, deze zorgt er voor dat je moeiteloos al je Apple en Android toestellen kan besturen vanuit een centrale locatie. dit toestel regelt de overgang van muziek beluisteren naar het beantwoorden van oproepen. Ook het uitvoeren van spraakcommando’s vormt absoluut geen probleem. Wanneer je  klaar bent kan je de koptelefoon makkelijk opplooien en opbergen in zijn meegeleverde opbergtas.

Oplaadbare batterij

klik om te vergroten

Wat heb je aan een draadloos toestel zonder een betrouwbare batterij met lange levensduur? Deze Denon wordt geleverd met een duurzame batterij die heel snel kan opgeladen worden. Je kan 10 uur muziek beluisteren zonder dat je hem moet opladen. Deze koptelefoon kan nog steeds gebruikt worden in “passive mode” wanneer de batterij leeg is (met enkele beperkingen). De noise-cancellation is dan niet actief en je moet hem uiteraard aansluiten op een stroombron. De koptelefoon beschikt ook over een kleine USB-kabel. De USB-poort zit netjes weggestopt onder het oorstuk.

Comfort

Wanneer je veel reist, vooral tijdens lange vluchten, heb je niet alleen een goede batterij nodig voor je bluetooth koptelefoon met noise-cancellation. De koptelefoon moet ook comfortabel op je hoofd zitten. Het creëren van een relaxerende omgeving is uiteindelijk toch het doel van muziek beluisteren. Want als de koptelefoon oncomfortabel is, is het toch moeilijk om te relaxen. Geloof het of niet, deze koptelefoon is gevoerd met een schuim dat zich aan jouw aanpast. Dit zorgt er voor dat de koptelefoon elke keer op dezelfde comfortabele manier om je hoofd past, gebaseerd op de unieke vorm van jouw hoofd en oren. De koptelefoon is ook 360 graden aanpasbaar, dit is mogelijk gemaakt door het design van de oorstukken, die in twee richtingen kunnen draaien.

klik om te vergroten

Bluetooth connectiviteit

Zoals eerder vermeld in de paragraaf omtrent draagbaarheid, beschikt de Denon AH-NCW500BK over het gemak van bluetooth connectiviteit. Dit helpt niet alleen op vlak van draagbaarheid, het ondersteunt eigenlijk elk onderdeel van dit uitzonderlijk toestel. De GLOBE CRUISERS zijn ontworpen met het oog op functionaliteit. De bluetooth connectiviteit verzekert dat je de koptelefoon aan elk van je “smart” toestellen kan koppelen zonder dat je de juiste verbindingskabel voor dat bepaalde toestel moet zoeken.

Conclusie Denon AH-NCW500 review

Er zijn veel koptelefoons op de markt, en velen onder hen claimen dat ze verschillende dingen kunnen. De Denon AH-NCW500BK voegt echter de daad bij het woord en geeft je de beste luisterervaring op de meest comfortabele en handige manier. Dus als jij zo’n persoon bent die veel vliegt of iemand die gewoon alles even los wil laten, dan is deze koptelefoon de perfecte keuze voor jou.

Vergelijk nu prijzen bij:

Laatste Amazon prijsupdate was: 29/05/2024 15:11
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
BluetoothKoptelefoon.com
Logo