Sennheiser MM 400-X review

Sennheiser MM 400-X review

klik om te vergroten

De Sennheiser MM 400-X review, één van de beste draadloze koptelefoons (awards ontvangen in 2012). Een must-try voor bezitters van aptX enabled telefoons en laptops

Plussen

  • Zeer compact, draagbaar design
  • Bergen met multimediavriendelijke features
  • aptX voor de beste Bluetooth audiokwaliteit

Minnen

  • Niet-draadloze koptelefoons klinken nog steeds net iets beter

LEES OOK:

We houden van Bluetooth – als het van het type aptX is. En gelukkig begint deze audiovriendelijke technologie eindelijk meer en meer apparaten te veroveren.

Sterker nog, het zou zomaar kunnen dat je al een aptX-enabled apparaat in je bezit hebt, bijvoorbeeld een MacBook die draait op OS X 10.6.4 of hoger, of de nieuwe HTC One X of Samsung Galaxy S3 smartphone. Als je een van deze apparaten hebt, moet je echt van de mogelijkheid gebruik maken en een aptX-enabled Sennheiser MM 400-X koptelefoon voor je apparaat kopen.

 

Compact, lichtgewicht en opvouwbaar design

Sennheiser MM 400-X close

klik om te vergroten

Net als eerder de Sennheiser PXC 310 BT, heeft deze Bluetooth koptelefoon een zeer compact, lichtgewicht en opvouwbaar design, een controlset op de rechteroorschelp om door je muziek heen te navigeren en de mogelijkheid een kabeltje aan te sluiten voor als je bijvoorbeeld in het vliegtuig zit of als na 10 uur de batterij leeg is.

 

Ingebouwde microfoon

Er is zelfs een ingebouwde microfoon voor smartphonegebruikers. Eigenlijk is het enige dat aan deze koptelefoon ontbreekt geluiddempende technologie. Die krijg je er ook bij als je kiest voor de Sennheiser MM 450-X uitvoering.

 

Allerdiepste bas

Het belangrijkste: deze high-tech koptelefoon klinkt geweldig. Hij levert niet de allerdiepste bas, maar brengt meer dan genoeg detail en directheid, vooral in vocalen.

Het is waar dat ze niet kunnen tippen aan niet-draadloze koptelefoons voor dezelfde prijs, maar als je het gemak van Bluetooth in een superdraagbare en sonisch geslaagde headset, dan kun je met deze Sennheiser de plank niet misslaan.

>>> klik hier voor prijzen & klantenratings >>>

Sennheiser MM 400-X koptelefoon

klik om te vergroten

 

MEER LEZEN: De beste draadloze koptelefoon kopen tips

 

Tags:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo