Sennheiser RS 160 review

Sennheiser RS 160 bluetooth koptelefoon

klik om te vergroten

De Sennheiser RS 160 review, een opwindende en betaalbare optie, maar wel één die na een paar uur luisteren je oren moe maakt

Plussen

  • Werkt op batterijen
  • Helder en scherp geluid

Minnen

  • Het geluid is bij de hogere tonen aan de agressieve kant

Prijs, vergelijk goed bij

Draagbaarheid is normaal gesproken niet iets dat je verwacht bij een RF koptelefoon, maar dat is toch precies wat de Sennheiser RS 160 voor je in petto heeft. De transmitter doet geen dienst als oplader, maar werkt, net als de koptelefoon zelf, op twee AAA batterijen, waarmee je draadloos op pad kunt gaan met deze koptelefoon.

LEES OOK:

Sennheiser RS 160 review

klik om te vergroten

120 uur batterijduur

Volledig opgeladen zouden de koptelefoonbatterijen zo’n 24 uur mee moeten gaan, de transmitter zal het op de batterijen 120 uur uithouden. Hoewel we er niet zeker van zijn of veel mensen hier gebruik van zullen maken, is het aardig om in elk geval de mogelijkheid te hebben.

 

Extreem helder en scherp

De muzikale prestatie van de RS160 is, al met al, uitstekend. Broken Bells’ The High Road zal je bijna omver blazen, zo krachtig klinkt het.  De presentatie van geluid is extreem helder en scherp in alle toonlagen, maar heeft ook een sterke, diepe bas. Helaas is het geluid bij de hogere tonen iets te agressief en hard, waardoor langer luisteren vermoeiend wordt. Deze Sennheiser is nog steeds een goedkoop en opwindendende hoofdtelefoon , zelfs als je de koptelefoon alleen binnenshuis gebruikt.

Prijs, vergelijk goed bij

 

MEER LEZEN: De beste draadloze koptelefoon TOP 10

 

Bekijk al onze aanbevelingen voor de beste bluetooth koptelefoons

BluetoothKoptelefoon.com
Logo