Dit is een fijne koptelefoon voor audiofielen, aangezien hij zowel de lage, midden- en hoge tonen goed weergeeft, ongeacht of je van de draadloze functie gebruik maakt.

  • De plussen: Het verschil in geluidskwaliteit tussen de draadloze functie en die met snoer is nauwelijks merkbaar..
  • De minnen: Geluiddemping is niet half zo goed als op andere Bluetooth koptelefoons, dus je zult wat meekrijgen van gesprekken en andere geluiden in je omgeving.
  • De uitslag: 8.2/10
Sennheiser MM 500-X koptelefoon

klik om te vergroten

Sennheiser heeft een reputatie opgebouwd voor het ontwikkelen van enkele van de beste koptelefoons die er zijn. Deze trend zetten ze met de Sennheiser MM 500-X Bluetooth koptelefoon voort. Je zult merken dat je deze koptelefoon gemakkelijk kunt verbinden met je Bluetooth-enabled apparaten en de grote knoppen maken het nog gemakkelijker om door je muziek te navigeren. De omgevingsgeluiddempende functie is niet zo goed als we verwacht hadden, in vergelijking met wat Sennheiser normaal gesproken biedt. De bas dreunt echter steviger dan bij vele andere koptelefoons die we hebben bekeken en de geluidskwaliteit is uitstekend.

LEES OOK:

>>> Klik hier voor info & prijzen >>>

De MM 500-X koptelefoon maakt gebruik van apt-X audio encoding, waarmee draadloze geluidskwaliteit wordt geleverd die niet te onderscheiden is van de geluidskwaliteit bij een verbinding met snoer. Dit werkt alleen als je audiobron ook apt-X ondersteunt. Echter, ook met niet-compatibele audiobronnen konden we verschillende muzieksoorten probleemloos luisteren, met voldoende detail om individuele instrumenten te herkennen. Als je draadloos met niet-draadloos vergelijkt, zul je moeite moeten doen om een noemenswaardig verschil in de muziek te horen.

Sennheiser heeft ook de NoiseGard technologie in deze Bluetooth stereo koptelefoon verwerkt. Dit is het basis-feature waarmee geluid gedempt wordt. Het maakt gebruik van een externe microfoon om omgevingsgeluid te blokkeren.

NoiseGard op de MM 500-X koptelefoon levert op z’n best gemiddelde geluiddemping, zeker wanneer je het vergelijkt met andere geluiddempende koptelefoons van Sennheiser. De 500-X koptelefoon blokkeert weliswaar wat geluid, maar we konden gesprekken op normaal niveau en andere geluiden nog steeds horen. Wat deze 500-X koptelefoon echter mist aan geluiddemping, maakt hij dubbel en dwars goed met de briljante geluidskwaliteit.

Sennheiser MM 500-X review koptelefoon

klik om te vergroten

Deze Sennheiser koptelefoon is een van de best passende en comfortabelste Bluetooth koptelefoons die we beoordeeld hebben. Het kussen omsluit je hele oor, ongeacht de grootte van je oor en je zult geen last van de koptelefoon hebben. Alle functieknoppen zitten op de rechter oorschelp. Er is een multi-function knop die je gebruikt om telefoongesprekken aan te nemen of liedjes te pauzeren of te starten. Daarnaast is er een skipfuntie en een volumeknop. De Bluetoothknop zit ook op de benedenrand van de rechter oorschelp. De batterij gaat mee voor zo’n 10 uur muziektijd en 20 uur gesprekstijd.

De MM 500-X koptelefoon heeft een garantie van 2 jaar en je kunt via email of telefoon contact opnemen met Sennheiser mocht je problemen ondervinden met de koptelefoon. Bij bellen waren de wachttijden kort, bij emails is de responstijd echter lang. Je kunt de gebruikershandleiding downloaden en zien wat anderen zeggen op de fora op de website van Sennheiser.

>>> Klik hier voor info & prijzen >>>

Sennheiser MM 500-X review conclusie: 8.2/10

Als je op zoek bent naar een kwaliteitskoptelefoon met Bluetooth functie die niet inboet aan geluidskwaliteit, dan is de MM 500-X koptelefoon van Sennheiser een uitstekende optie. De geluiddemping is niet helemaal geweldig, aangezien je normale conversaties nog steeds kunt horen. Het over-the-ear design, de krachtige bas en zelfs nog betere hoge tonen geven je echter de mogelijkheid om hopeloos verliefd te worden op je muziek.

BluetoothKoptelefoon.com
Logo