Bose AE2w review

Bose AE2w reviewDe naam Bose is een synoniem geworden voor kwaliteitsgeluid, en met de Bose AE2w wordt deze trend verder gezet. Bose werd voor het eerst populair met hun lijn van noice cancelling koptelefoons en is vanaf toen geleidelijk aan gegroeid op vlak van populariteit en verkoop. De Bose AE2w beschikt over dezelfde hoeveelheid geluidsvermindering en dezelfde geluidskwaliteit als de Bose AE2i.

Er is echter één groot verschil, de Bose AE2w is draadloos. Een kleine, zwarte module aan de onderkant van het linkeroorstuk controleert de bluetooth, inclusief call-back functie. Hoewel vele draadloze koptelefoons beschikken over een besturing die moeilijk te bereiken is, is dit bij de bluetoothcontrole van Bose helemaal niet het geval. De multifunctionele knop zit bovenaan de controlemodule. De volumeknoppen bevinden zich aan de zijkant, deze bevinden zich tegenover elkaar zodat je makkelijk op gevoel kan uitmaken welke je moet hebben. De controlemodule van de bluetooth omvat ook de aan/uitknop, lichtjes die de status van de batterij en bluetooth aangeven en een ingebouwde microfoon.

Vergelijk goed de prijzen bij:

LEES OOK:

Draadloze vrijheid

Bose AE2w review

klik om te vergroten

De Bose geeft de gebruiker een gevoel van vrijheid. Er zijn geen kabels waar je over kan struikelen en je moet je ook niet afvragen hoe ver de kabel nog rijkt, je zal verbaasd zijn door de vrijheid. In een bepaalde beoordeling stelt een klant dat je pas echt de vrijheid in beweging die draadloze koptelefoons je geven leert appreciëren wanneer je de koptelefoon samen met een iPad gebruikt. De Bose komt ook sterk voor de dag tijdens het bekijken van films en filmpjes. Deze draadloze koptelefoon laat de gebruiker toe om de iPad op eender welk oppervlak achter te laten zonder dat deze zich moet zorgen maken dat de iPad valt wanneer hij zijn hoofd draait. Met de makkelijk te bereiken controleknoppen kan je het volume omhoog jagen wanneer je de kamer even moet verlaten terwijl de film nog speelt.

 

Geluidskwaliteit van de Bose AE2w

Bose AE2w koptelefoonVoor diegenen die zich zorgen maken over de geluidskwaliteit: deze Bose brengt je dezelfde geluidskwaliteit die je gewend bent van Bose. Deze bluetooth koptelefoon geeft je soms wel een wat ruwe klank die meestal geassocieerd wordt met bluetooth koptelefoons, maar de bas is excellent en de helderheid van de vocals is indrukwekkend. Andere geluidstesten met de Bose toonden een opmerkelijke geluidskwalteit, of het nu live muziek was of een CD.

 

Meerdere verbindingen

Bose AE2w ipad

klik om te vergroten

De Bose AE2w laat de gebruiker toe om twee verschillende toestellen tegelijkertijd te koppelen. Een smartphone en een tablet kunnen tegelijkertijd aangesloten en gebruikt worden. Met de multifunctionele knop is het makkelijk om te switchen tussen twee toestellen. De draadloze connectiviteit laat de gebruiker toe om oproepen te beantwoorden of muziek te beluisteren zonder dat je de kamer moet verlaten, zelfs wanneer deze toestellen zich in verschillende kamers bevinden. De geluidskwaliteit tijdens het luisteren en het beantwoorden van telefoonoproepen doet de naam van Bose alle eer aan. Beoordelingen van gebruikers stellen dat oproepen duidelijk te horen en te begrijpen zijn, met heldere stemmen en minimale achtergrondgeluiden die er voor zorgen dat het makkelijk is om een conversatie te voeren. Alleen al deze kwaliteit maakt het makkelijk om te begrijpen waarom het leger van de VS al jaren producten van Bose gebruikt.

 

Oplossingen voor een bijna lege batterij

Bose AE2w close

klik om te vergroten

Deze draadloze Bose koptelefoon kan ook bekabeld gebruikt worden. De batterijduur van de oplaadbare batterij is ongeveer 7 uur bij gebruik en tot wel 200 uur in stand-by modus. Wanneer de batterij moet opgeladen worden, moet je de USB-kabel onderaan de controlemodule inpluggen, daarna stop je het andere uiteinde in de computer of eender welke andere AC oplader. In het slechtste geval kan je nog altijd naar muziek luisteren wanneer je ergens bent waar je de koptelefoon niet meteen kan opladen. Als je de controlemodule er even afneemt, ontstaat er een ruimte waar je een minikabel in je oorstuk kan stoppen, waardoor je bekabeld kan luisteren. Hoewel het geluid iets beter klinkt met bluetooth, is het nog altijd beter dan totaal geen muziek.

 

Conclusie Bose AE2w review

Voor minder dan driehonderd euro heb je niet alleen deze bluetooth koptelefoon, maar ook de verwijderbare controlemodule en een USB-kabel. Er wordt ook een optionele geluidskabel en een handige draagtas meegeleverd. Deze Bose koptelefoon is ontwikkeld met het oog op de blijvende kwaliteit die van Bose een bekend merk gemaakt heeft. Gevoerde oorstukken en een aanpasbare hoofdband laat toe dat de gebruiker deze koptelefoon gedurende lange periodes comfortabel kan dragen. Deze koptelefoon is ook makkelijk mee te nemen, je kan hem namelijk plat opplooien zodat hij makkelijk in de meegeleverde draagtas past. Met alles dat deze Bose AE2w te bieden heeft, is het begrijpelijk dat kopers in de VS ongeduldig op zijn komst wachten. Strak, comfortabel, verbinding met meerdere toestellen tegelijkertijd, en natuurlijk ook het bekende geluid van Bose, wat wil een potentiële koper nog meer van een koptelefoon?

Vergelijk goed de prijzen bij:

Tags:

BluetoothKoptelefoon.com
Logo