beste draadloze koptelefoon

Op zoek naar een draadloze koptelefoonbeleving? We hebben de beste draadloze koptelefoons van 2016 voor je verzameld.

!! Klik hier voor de onze meest recente Draadloze koptelefoon TOP 10

Direct naar:

Of je nu op zoek bent naar een on-ear of over-ear koptelefoon, bluetooth of RF draadloze koptelefoon, we hebben een aanbeveling die bij je behoeften past, ongeacht je budget.

Van € 40 tot € 350 – we hebben de beste draadloze koptelefoons uit onze recente recensies voor je op een rij gezet. Uiteraard werken we deze pagina bij als we nieuwe koptelefoons beoordelen.

 

 

Beste draadloze koptelefoon onder € 60

Slick Distributions SD50

  • Vier sterren
  • Getest voor € 40

€ 40 voor een on-ear koptelefoon lijkt tamelijk ongelooflijk. Als je je bedenkt dat de SD50 een draadloze Bluetooth koptelefoon is, wordt het nog ongelooflijker.

Wat features betreft is dit geen geduchte concurrent voor de duurdere koptelefoons, maar voor deze € 40 krijg je een compacte koptelefoon met een redelijke batterijduur van 10 uur, perfect voor als je onderweg bent.

De SD50 is compatibel met alle Bluetooth-enabled telefoons. Deze koptelefoon levert een goede prestatie voor een geweldige prijs.

Meer lezen: Slick Distribution SD50 volledige review (binnenkort)

 

Beste draadloze koptelefoon onder € 180

Sennheiser RS 160

  • Vier sterren
  • Prijs:  Vergelijk goed bij Bol & Coolblue
Sennheiser RS 160 hoofdtelefoon
klik om te vergroten

Als entry-level uitvoering van de Sennheiser RF koptelefoonserie, is de RS 160 geen goedkope koptelefoon, maar hij biedt je voor zijn prijs ook veel.

Met closed-backed oorschelpen (het geluid wordt opgesloten in de oorschelpen en lekt minder) bestaat deze koptelefoon uit twee componenten: de koptelefoon zelf (HDR 160) en de transmitter (TX 160). De transmitter kan tot vier koptelefoons verbinden met dezelfde audiobron dankzij de KLEER draadloze technologie (met een bereik van tot 20 meter).  De transmitter heeft een 3.5 mm uitgang voor een verbinding met snoer voor MP3-spelers, smartphones en andere apparaten. Hij is al een tijdje op de markt, maar het is nog steeds een geweldige koptelefoon. Het geluid is helder en scherp, zij het soms een beetje agressief.

Meer lezen: Sennheiser RS 160 review

 

Beste aptX Bluetooth koptelefoon onder € 220

Sennheiser MM 400-X

  • Vijf sterren
  • Prijs:  Vergelijk goed bij Bol & Coolblue
klik om te vergroten

De Sennheiser MM 400-X koptelefoon viel in 2012 in de prijzen en deed de concurrentie verbleken. De koptelefoon is licht en draagbaar en heeft een respectabele batterijduur van zo’n 10 uur. Hij is uitgerust met aptX Bluetooth (beter dan de standaard Bluetooth) en brengt rijk detail en balans. Als je al een aptX enabled smartphone hebt (bijvoorbeeld de Galaxy S4 of HTC One), dan maakt muziek luisteren in uitstekende kwaliteit samen met het gemak van Bluetooth dat de MM 400-X een uitstekende keuze is.

Meer lezen: Sennheiser MM 400-X review

Overweeg ook: IT7 Audio iT7x

 

Beste draadloze koptelefoon onder € 240

Sennheiser RS 180

klik om te vergroten

Nog een Sennheiser! Hier valt echter niet over te twisten: de RS 180s mag dan al sinds 3 jaar op de markt zijn, het is nog steeds een geweldige koptelefoon.

Net als zijn goedkopere broertje, de RS 160, maakt de RS 180 koptelefoon gebruik van  KLEER RF draadloze transmissie. Let echter op, deze koptelefoon is open-backed, wat betekent dat hij geluid zal lekken naar de omgeving. Ter compensatie is het geluid fantastisch. Het is krachtig en dynamisch, ongeacht het type muziek dat je de koptelefoon te verwerken geeft. Zeer aanbevolen!

Meer lezen: Sennheiser RS 180 review

 

Beste draagbare Bluetooth koptelefoon onder € 240

Sennheiser PXC 310 BT

  • Vijf sterren
  • Prijs: Vergelijk goed bij BolCoolblue
klik om te vergroten

Nog een oudje, ditmaal met aptX Bluetooth: de PXC 310 BT koptelefoon is een goede keuze als je een wat draagbaardere on-ear draadloze koptelefoon wilt. Hij is bovendien geluiddempend. Hij is tegenwoordig wat lastig te verkrijgen, maar als je hem kunt vinden, zou je hem moeten kunnen kopen voor zo’n € 240.

De 310 BT, niet te verwarren met de verlgelijkbaar ogende MM 400-X, heeft ook Sennheiser’s TalkThrough functionaliteit, waarmee je met iemand kunt praten zonder je koptelefoon af te hoeven zetten.

Dit zou allemaal voor niks zijn als de geluidskwaliteit slecht was. Gelukkig is het geluid uitstekend: het is helder en opwindend om naar te luisteren en het verschil tussen draadloze verbinding en verbinding met snoer is minimaal.

Meer lezen: Sennheiser PXC 310 BT review (binnenkort)

 

Beste bluetooth koptelefoon onder € 300

Philips Fidelio M1BT

Philips Fidelio M1BT
klik om te vergroten

Vergelijkbaar in uiterlijk met Philip’s eigen M1 koptelefoon is de M1BT de Bluetooth versie van de prijswinnende  M1 (vandaar het BT voor Bluetooth in de naam). Zowel de M1 en M1BT sleepten in hun eigen categorie een prijs in de wacht bij onze 2013 Awards.

De M1BT won door de combinatie van een goed gebouwd frame met een fantastische geluidskwaliteit. In de wetenschap dat gefriemel met de knoppen op je telefoon nogal hinderlijk kan zijn, heeft Philips de controlknoppen heel handig aan de buitenkant van de rechter oorschelp verwerkt, een design feature dat zeer bevorderlijk is voor de luisterbelevenis.

De batterij gaat ongeveer 10 uur mee. De koptelefoon beschikt over aptX Bluetooth waardoor je geluid zelfs draadloos uitstekend klinkt. Deze koptelefoon blinkt uit in geluid en laat veel detail horen. Welk muziektype je deze koptelefoon ook geeft, hij maakt er iets moois van.

Meer lezen: Philips Fidelio M1BT review (binnenkort)
Overweeg ook: Harman Kardon SOHO review

 

Beste bluetooth koptelefoon € 360

Logitech UE 9000

  • Vijf sterren
  • Getest voor € 360

Prettig om te dragen en met een stevig frame. Dat is de UE 9000. Deze koptelefoon heeft de van Ultimate Ears bekende glanzende look. De performance is energiek en hoewel de bas aan de hoge kant kan zijn, doet dit niet af aan de geluidservaring.

Geluiddempende features werken over het algemeen goed, waardoor de meeste omgevingsgeluiden geblokkeerd worden. Dankzij de microfoontjes en controlknoppen in de oorschelpen kun je hands-free bellen en je volume bedienen.

Draadloos werkt de koptelefoon tot zo’n 15 meter van de audiobron en de batterij gaat ongeveer 10 uur mee. Wat energie en entertainment betreft kun je met deze koptelefoon de plank niet misslaan.

Meer lezen: Logitech UE 9000 volledige review
Overweeg ook: Parrot zik review

 

Overweeg je een bluetooth koptelefoon te kopen? Maar twijfel je nog? Lees onze koptelefoon koopgids hier.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here